Κεντρική Διεθνή Αυτή είναι η Ρεάλ της νέας χρονιάς

Αυτή είναι η Ρεάλ της νέας χρονιάς

real2

Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για φέτος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Η “Βασίλισσα” τη νέα χρονιά αναμένεται να έχει αλλαγές στο ρόστερ της και ήδη έχει αρχίσει να προχωράει τον σχεδιασμό της και η Marca παρουσίασε το πλάνο της ισπανικής ομάδας.

Η Ρεάλ θα κρατήσει όλα της τα αστέρια, καθώς δεσμεύονται όλοι με συμβόλαιο. Μία μεγάλη εκκρεμότητα είναι αυτή του Φακούντο Καμπάτσο, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και η παραμονή του δεν είναι σίγουρη. Ο Έντι Ταβάρες αναμένεται να μείνει, όπως και ο Τέιλορ (θα ανανεώσει για τρία χρόνια). Η ισπανική ομάδα περιμένει και την απάντηση του Φαμπιάν Κοζέρ.

Αντίθετα, θα αποχωρήσει ο Γκουστάβο Αγιόν, ο Κλέμεν Πρέπελιτς θα δοθεί δανεικός, ενώ θα αποχωρήσει και ο Σέμπας Σάιτ. Εκτός από αποχωρήσεις, όμως, θα υπάρξουν και προσθήκες για να καλυφθούν τα κενά. Ο Τζόρνταν Μίκι αναμένεται να πάρει τη θέση του Αγιόν, ενώ τη φανέλα της Ρεάλ θα φορέσει και ο Λαπροβίτολα.

Παράλληλα, η Ρεάλ εξετάζει τις περιπτώσεις τον Ντε Κολό και Ερτέλ, που όμως έχουν αρκετές δυσκολίες. Παράλληλα, η Ρεάλ ενδιαφέρεται για τον Κάρλος Αλοθέν της Σαραγόσα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…