Κεντρική Elite League Σε μια λεπτή κλωστή

Σε μια λεπτή κλωστή

marousi1

Η… ανεμελιά της πρωτομαγιάς ΔΕΝ αγγίζει το Μαρούσι, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία των τελευταίων ετών. Όλα κρέμονται σε μία κλωστή, καθώς οι χρηματοδότες της ομάδας είναι πιο κοντά από ποτέ στη λήψη της απόφασης να αποχωρήσουν! Το αυριανό Δ.Σ. θα είναι από τα πλέον καθοριστικά, αφού εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί.

Οι τελευταίες εξελίξεις, που είχαν στο επίκεντρο τον Κώστα Κεραμιδά, αλλά κι ολόκληρο το προπονητικό τιμ, έχουν φέρει το Μαρούσι στα όρια. Το οξύμωρο στην υπόθεση είναι πως άλλος πληρώνει κι άλλος έχει τη διοίκηση. Όσο αυτό δεν ήταν προβληματικό, όσο δεν υπήρχαν διαφορετικές αντιλήψεις για το ίδιο ζήτημα, όσο οι όποιες μικροδιαφωνίες έμπαιναν κάτω από το κοινό συμφέρον, δεν απασχόλησε κανέναν.

Τώρα που η απόφαση του κεντρικού χρηματοδότη αμφισβητήθηκε κι από τα ίδια τα μέλη του Δ.Σ., το πρόβλημα ήρθε στην επιφάνεια. Κι η ιστορία με τον κόουτς Κεραμιδά είναι η κορυφή του παγόβουνου, καθώς δεν είναι συνηθισμένο άλλος να πληρώνει κι άλλος να αποφασίζει. Ή πρέπει να δοθούν περισσότερες εξουσίες σε αυτόν που έχει την ευθύνη των πληρωμών, ή να αναλάβουν οι διοικούντες το οικονομικό φορτίο.

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που το Μαρούσι είναι με το ένα πόδι στη Β’ εθνική και που θα απαιτηθεί ένα θαύμα για να μπει στα πλέι άουτ (και βλέπουμε). Αλλά το αγωνιστικό περνά εκ των πραγμάτων σε δεύτερη μοίρα, αφού αν οι χρηματοδότες επισημοποιήσουν την απόφασή τους να αποχωρήσουν, θα χρειαστεί να αλλάξουν πολλά και να βρεθούν άνθρωποι που θα κρατήσουν (οικονομικά) ζωντανή την ομάδα.

Ο Κώστας Κεραμιδάς κάνει προσπάθεια να είναι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος, υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του Αμαρουσίου και να βάλουν όλους κάτω από την ίδια… σημαία, κάτι που όμως για την ώρα δεν είναι εύκολο να συμβεί. Όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή και μένει να δούμε το αυριανό Δ.Σ. για να μάθουμε την επόμενη μέρα ενός ιστορικού συλλόγου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …