Κεντρική Basket League Άρης “Οι παίκτες παίρνουν τεράστια δύναμη από τον κόσμο μας…”

“Οι παίκτες παίρνουν τεράστια δύναμη από τον κόσμο μας…”

kastritis 2

Ο Άρης πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στο Λαύριο και ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

“Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρώτα απ’ όλα στο πνευματικό παιχνίδι. Προερχόμασταν από δύο νίκες και όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο. Η πίεση από τα αρνητικά παιχνίδια, μπορούσε να πάει την ομάδα πιο πίσω μετά από νίκες. Το δεύτερο, είναι ότι ο Άρης είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο και κάποιοι θεωρούσαν ότι θα κερδίσει και το δεύτερο. Το Λαύριο όμως είχε προχωρήσει σε ποιοτικές μεταγραφές και έψαχνε εκτός έδρας, εκτός προγράμματος.

Δεν έχω λόγια γι’ αυτό που παρουσίασαν οι παίκτες μας στο δεύτερο ημίχρονο, και μάλιστα με αυξανόμενη απόδοση όσο πλησιάζαμε στο τέλος. Φτάσαμε σε μια νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Είχαμε για ένα ακόμα παιχνίδι τραυματίες και απόντες, αλλά όσο είμαστε ταπεινοί και αυτά τα παιδιά δουλεύουν συνέχεια, θα τα καταφέρουμε”.

Για τους 48 πόντους που πήρε ο Άρης από τους Έλληνες παίκτες:

“Προσπαθώ να αντιμετωπίσω την ομάδα σαν σύνολο. Κοιτάμε τους πόντους, αλλά είμαστε κυρίως ομάδα που παίζει άμυνα. Δεν έχουμε ηγέτη, αλλά υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται σε καλή μέρα. Αντιμετωπίζουμε έτσι την ομάδα. Είναι ευχής έργον για κάθε ομάδα να έχει Έλληνες που να μπορούν να τραβήξουν την ομάδα σε θέματα σκοραρίσματος, αλλά και νοοτροπίας, αφού γνωρίζουν καλύτερα το πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε να δουλεύουμε μαζί τους κάθε μέρα”.

Για τον τραυματισμό του Μπελ:

“Δυστυχώς και εμάς μας ήρθε απότομα. Δεν μπόρεσε, παρότι προσπάθησε και ήθελε. Είναι ακόμα πολύ φρέσκο και καλό είναι να περιμένουμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλο το ιατρικό επιτελείο που δίνει σκληρή μάχη για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τραυματισμών”.

Για την παρουσία του κόσμου:

“Και σήμερα ήταν καταπληκτικός και καθηλωτικός. Τα παιδιά μας παίρνουν τεράστια δύναμη από τον κόσμο μας ώστε να βγάλουν καλή ενέργεια στην άμυνα. Θέλουν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να επιστρέφουν πίσω την χαρά στον κόσμο”.

Για την εμφάνιση του Μποχωρίδη:

“Εμένα θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ προσωπικά. Είμαστε ομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για παιδιά που βρίσκουν τον εαυτό τους που δίνουν μάχες καθημερινά. Εκτός από τον Λευτέρη, είδα πολλά πράγματα από τα παιδιά σήμερα. Είδα παίκτες να παίζουν σκυλίσια άμυνα. Να μείνουμε με το κεφάλι χαμηλά, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βγάζουμε τον εαυτό μας στο γήπεδο”.

  • Τρέντο - Άρης Eurocup

    Τρέντο – Άρης 69-67 (vid)

    Κατάθεση ψυχής ο Άρης. Κρίμα, άδικο για την προσπάθεια… Δίχως Τολιόπουλο, Γκάλινατ και Σαν…
  • toliopoulos 2 jpg

    Άρης – ΑΕΚ 75-64

    Ο Τολιόπουλος και η «αύρα» του Παλέ οδήγησαν τον Άρη Ο Άρης είχε το προβάδισμα σε όλη τη δ…
  • toliopoulos 1 jpg

    Άρης – Καρδίτσα 69-61

    Τολιόπουλος λαμπρός τον οδηγεί… Η Καρδίτσα έβαλε δύσκολα στον Άρη, στο Nick Galis Ha…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…