Κεντρική Basket League Άρης Τολιόπουλος: “Χαίρομαι που μετά από τον Ολυμπιακό βρίσκομαι σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα”

Τολιόπουλος: “Χαίρομαι που μετά από τον Ολυμπιακό βρίσκομαι σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα”

toliopoulos papageorgiou

Ο Βασίλης Τολιόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο Λαύριο έχοντας 17 πόντους. Μετά το τέλος του αγώνα ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, απάντησε σε ερώτηση για τα 5/9 τρίποντα που είχε. “Όχι, δεν το σκέφτηκα. Αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι καλός στο σουτ και πήρα τα σουτ”.

Για τον Άρη: “Ήταν κάτι που το χρειαζόμουν και το χρειαζόταν η ομάδα εκείνη τη στιγμή. Το θέμα είναι να φτάσουμε στο στόχο μας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο καλά και να κάνουμε καλές νίκες”.

Για το αν η νίκη βοηθάει τον Άρη να νιώσει πιο άνετα σε ότι αφορά την παραμονή στην κατηγορία: “Σίγουρα έχουμε μια μικρή άνεση, αλλά ο στόχος του Άρη δεν είναι να είναι εκεί στην βαθμολογία ή να μείνει στην κατηγορία. Πρέπει να κοιτάει πιο ψηλά”.

Για την ατμόσφαιρα στο Παλέ: “Ήταν κάτι πουλύ ωραίο, μου αρέσει πολύ και μου βγήκε και στους πανηγυρισμούς. Χαίρομαι που μετά από τον Ολυμπιακό βρίσκομαι σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα με πολλούς οπαδούς”.

Για το Λαύριο: “Ήταν πάντα καλή ομάδα και είναι καλή ομάδα. Δεν αξίζουν να είναι στην κατάταξη στη θέση που βρίσκονται. Πιστεύω πως θα μείνουν. Έχει καλούς παίκτες και δουλεύουν σωστά”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…