Κεντρική Elite League Μέλιος: “Να μείνουμε πιστοί σε όσα έχουμε δουλέψει”

Μέλιος: “Να μείνουμε πιστοί σε όσα έχουμε δουλέψει”

mellios aristotelis ionikos amyntas

Με τον Κόροιβο θα κοντραριστεί ο Αμύντας αύριο (12/1, 17:00) για το πρωτάθλημα της Α2. Δηλώσεις για την αναμέτρηση έκανε νεαρός παίκτης του Αμύντα, Αριστοτέλης Μέλιος, και τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να συνεχίσει την καλή πορεία και πρέπει να πιστέψει στις δυνατότητες της.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με την Καβάλα δήλωσε: “Ξεκινήσαμε το παιχνίδι συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από νωρίς. Το τελικό σκορ μπορεί να έδειξε ότι ήταν μια εύκολη νίκη, όμως, η Καβάλα είναι μια αξιόμαχη ομάδα, η οποία σίγουρα δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Εμείς κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε”.

Για τη συμμετοχή του ίδιου και των νεαρών συμπαικτών του στο φετινό Πρωτάθλημα είπε: “Η Α2 είναι μια πολύ απαιτητική κατηγορία. Οι εμπειρίες που κερδίζουμε εμείς οι νεότεροι του ρόστερ είναι εξαιρετικά σημαντικές, όχι μόνο εντός παρκέ, αλλά και εκτός. Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή και να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται για να αποδείξουμε τι αξίζουμε. Ελπίζω πως στην συνέχεια του Πρωταθλήματος θα φανούμε όλοι ακόμη πιο ανταγωνιστικοί”.

Τέλος, για το παιχνίδι στην Αμαλίαδα τόνισε: “Ο Κόροιβος είναι μια δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της. Βέβαια, η αλλαγή του προπονητή θα έχει προκαλέσει πιθανώς αναστάτωση. Εμείς θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε ψυχολογικά, να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας και να μείνουμε πιστοί σε όσα έχουμε δουλέψει τις προηγούμενες μέρες, για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…