Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Το σχόλιο του Ουίλιαμς για Κιλπάτρικ και Πιτίνο

Το σχόλιο του Ουίλιαμς για Κιλπάτρικ και Πιτίνο

derrick williams fc bayern munich buducnost

Δηλώσεις μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Ντέρικ Ουίλιαμς. Ο σταρ της Μπάγερν Μονάχου στάθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και τόνισε πως ήταν καθοριστικό, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους Σον Κιλπάτρικ και Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Στο πρώτο δεκάλεπτο έγινε η μεγάλη διαφορά. Κυριάρχησαν εναντίον μας, το σκορ ήταν 22-11 και η διαφορά παρέμεινε ίδια σχεδόν στο 70% του αγώνα. Ωστόσο παλέψαμε. Κάθε στιγμή που έφταναν την απόσταση στους 10-12 πόντους, την επιστρέφαμε στους 6-8. Αυτό πρέπει να κάνεις στην Euroleague, να συνεχίζεις να παλεύεις και να ελπίζεις ότι θα έχεις σωστή άμυνα και θα σουτάρεις καλά. Αλλά με 7/31 εύστοχες προσπάθειες το τρίποντο κάθε φορά που έχουμε τέτοιο ποσοστό εκτός έδρας, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε.

Είναι θετικό το γεγονός πως ο Κιλπάτρικ δεν έπαιξε εναντίον μας. Είναι πραγματικά καλός παίκτης και τον γνωρίζω αρκετά. Ο Πιτίνο είναι εξαιρετικός προπονητής, ένας Hall of Famer ο οποίος βοηθά τους παίκτες να παίζουν καλά. Ήλπιζα να μην χρειαστεί να τον αντιμετωπίσουμε, αλλά όλα είναι εντάξει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…