Κεντρική NBA Σοκ στο τελευταίο δευτερόλεπτο για τους Μπακς! (vids)

Σοκ στο τελευταίο δευτερόλεπτο για τους Μπακς! (vids)

deandre ayton giannis

Η 2η κορυφαία ομάδα του NBA αναμετρήθηκε στην έδρα της με τη 2η χειρότερη αντίστοιχα, ελάχιστοι, όμως, θα περίμεναν την τελική κατάληξη αυτού του “συναπαντήματος”. Η αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς εναντίον των Φοίνιξ Σανς έφθασε να κριθεί στην τελευταία κατοχή κι η κατάληξη αυτής αποτέλεσε ένα μίνι-σοκ για την “αρμάδα” του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

https://twitter.com/Suns/status/1066179826711650305

Συγκεκριμένα, η πιο παλιά “καραβάνα'” του Φοίνιξ έμελλε να καθορίσει μια για πάντα την έκβαση του ματς. Ο Τζαμάλ Κρόφορντ θύμισε κάτι από τις παλιές, καλές μέρες του και με ένα κλασικό, pull-up σουτ “εκτέλεσε” το Μιλγουόκι 0.6”πριν από το τέλος, παρά το μαρκάρισμα του Μάλκολμ Μπρόγκντον!

Οι Μπακς είχαν απειροελάχιστο χρόνο για να πουν αυτοί την τελευταία λέξη, έτρεξαν ένα εξαιρετικό σύστημα, αδειάζοντας τη γωνία και δίνοντας διπλό σκριν στον Κρις Μίντλετον αλλά το εύστοχο τρίποντό του ήταν εκπρόθεσμο, καθώς έκανε μία περιττή προσποίηση που του στέρησε πολύτιμο χρόνο.

Αυτή ήταν η παρθενική εκτός έδρας νίκη για τους Σανς τη φετινή σεζόν μετά από 9 προσπάθειες, παραμένοντας με διαφορά η χειρότερη δυτική ομάδα του NBA. Από την άλλη, οι Μπακς διατηρούν τα ηνία της 2ης θέσης στην Ανατολή αλλά η δεδομένη άνοδος των Μπόστον Σέλτικς στο άμεσο μέλλον οφείλει να τους βάλει σε σκέψεις.

Ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν, βέβαια, ο πρώτος σκόρερ του Φοίνιξ με 29 πόντους (13/26 σουτ) ενώ μοίρασε 7 ασίστ, αγωνιζόμενος για εκτεταμένα χρονικά διαστήματα ως πλέι-μέικερ κι αποδεικνύοντας ότι ο ρόλος αυτός του ταιριάζει πολύ. Ο Τι Τζέι Γουόρεν σταμάτησε στους 19 πόντους, αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο τα scoring ένστικτά του φέτος ενώ ο ΝτιΆντρε Έιτον είχε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Από την άλλη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μια από τις πιο αποδοτικές φετινές του εμφανίσεις, σταματώντας στους 35 πόντους με 14/16 σουτ και 7/12 βολές ενώ μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής! Ο Μπρόγκντον τον πλαισίωσε στο σκοράρισμα με 22 πόντους κι 8/10 σουτ ενώ οι Μίντλετον και Μπλέντσο είχαν από 15 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Το Μιλγουόκι “προδόθηκε” από την αστοχία του στο τρίποντο (10/44), με τον Μπρουκ Λόπεζ να “καταστρέφει” τα στεφάνια, έχοντας 0/12!

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…