Κεντρική NBA Κράτησαν το πλεονέκτημα έδρας οι Τίμπεργουλβς

Κράτησαν το πλεονέκτημα έδρας οι Τίμπεργουλβς

Κέβιν Ντουράντ Τίμπεργουλβς - Σανς

Carrier – high του Μακντάνιελς στη νίκη των Τίμπεργουλβς

Πολλοί θα περίμεναν οι Τίμπεργουλβς να νικήσουν με κορυφαίο τον Έντγουαρντς ή έστω τον Γκομπέρ. Όμως αύτη τη φορά, ο Τζέιμτεν Μακντάνιελς με ρεκόρ καριέρας τόσο στους πόντους με 25, όσο και στα ριμπάουντ με 8, οδήγησε τους Μινεσότα στη νίκη και στο 2-0 στη σειρά με τους Σανς.

Οι «λύκοι» που βρέθηκαν να προηγούνται μέχρι και με 19, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, άντεξαν στην πίεση των Σανς και έκαναν το καθήκον τους και πήραν προβάδισμα με 2-0. Τώρα το βάρος πέφτει στην ομάδα του Φρανκ Βόγκελ που πρέπει να κάνει το ίδιο για να μείνει ζωντανή στη σειρά.

Άξιοι συμπαραστάτες του Μακντάνιελς ήταν οι Γκομπέρ και Κόνλεϊ με 18 πόντους, με τον Άντονι Έντγουαρντς να μένει χαμηλά για τα στάνταρ του στους 15.

Για τους Σανς, ο Μπούκερ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 20 πόντους, αλλά ήταν απογοητευτικός από τη γραμμή του τρίποντου με 1/6, όπως και ο Ντουράντ με 18 πόντους και 0/2 τρίποντα.

Το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα πραγματοποιηθεί στο Footprint Centre στις 5:30 ώρα Ελλάδας τα ξημερώματα του Σαββάτου.

ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ: ΜακΝτάνιελς 25, Γκομπέρ 18, Τάουνς 12, Κόνλι 18 (3/6 τρίποντα), Έντουαρντς 15 (2/6 τρίποντα), Γουόρεν, Γκάρζα, Ριντ 5, Μόρις 2, ΜακΛάφιν, Αλεξάντερ-Γουόκερ 10, Μουρ.
ΣΑΝΣ: Ντουράντ 18 (0/2 τρίποντα), Νούρκιτς 10 (14 ριμπάουντ), Μπιλ 14, Άλεν 3, Μπούκερ 20 (1/6 τρίποντα), Ο’Νιλ, Γιούμπανκς 8, Ρόντι, Οκόγκι, Λιτλ 5, Μπολ, Γκόρντον 15 (3/5 τρίποντα).

  • Νάγκετς - Τίμπεργουλβς

    Πήραν το ντέρμπι κορυφής οι Νάγκετς

    Με διαστημικό Γιόκιτς κλείδωσαν την κορυφή οι Νάγκετς Με τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει ό,τι …
  • Μπακς - Σανς Λίλαρντ

    Μπακς – Σανς 140-129

    Με Πόρτις – Λίλαρντ οι Μπακς καθάρισαν τους Σανς, δίχως Γιάννη Αντετοκούνμπο. No Giannis, …
  • Ντέιμιαν Λίλαρντ NBA

    Τα αποτελέσματα του NBA

    Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ σταμάτησε στους 41 πόντους…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…