Κεντρική NBA Ο Άιβερσον καλωσόρισε τον Μπάτλερ στη Φιλαδέλφια! (vid)
NBA

Ο Άιβερσον καλωσόρισε τον Μπάτλερ στη Φιλαδέλφια! (vid)

butler iverson

Οι Φιλαδέλφια 76ερς μόλις είχαν επικρατήσει των Φοίνιξ Σανς με 119-114, χάρη στους 33 πόντους και τα 17 ριμπάουντ του Τζοέλ Εμπίιντ αλλά και στο… παραλίγο τριπλ-νταμπλ του Μπεν Σίμονς (19 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ). Η πιο δυνατή στιγμή της βραδιάς, όμως, εκτυλίχθηκε λίγο μετά από τη λήξη του ματς, με τον θρύλο, Άλεν Άιβερσον, να έχει έναν θερμό εναγκαλισμό με τον νεοφερμένο σταρ, Τζίμι Μπάτλερ.

https://twitter.com/ESPNNBA/status/1064720180201299969

Με αυτόν τον τρόπο, ο εμβληματικός “AI” θέλησε να καλωσορίσει τον Μπάτλερ στο νέο του “σπίτι”, σε μια κίνηση που σήμαινε πάρα πολλά για τον “Jimmy Buckets”. Ο Άιβερσον αποτέλεσε είδωλό του επί σειρά ετών και με δεδομένο ότι πλέον αγωνίζεται στους Σίξερς, κάτι τέτοιο αποκτά ακόμα πιο ξεχωριστή σημασία.

“Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Είμαι φαν του από τότε που ήμουν μικρός. Πάντοτε θαύμαζα τον τρόπο που έπαιζε, την καρδιά και το πάθος του. Ήταν ένας “killer” πάνω στο παρκέ”, τόνισε ο Μπάτλερ, εκφράζοντας τον αμέριστο θαυμασμό του για έναν εκ των πιο εμβληματικών παικτών της σύγχρονης εποχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Σίξερς έχουν ρεκόρ 3-1 με τον Μπάτλερ στο ρόστερ, ο οποίος σκόραρε 16 πόντους σε 32 λεπτά συμμετοχής στη χθεσινή νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…