Κεντρική NBA Τα αποτελέσματα του NBA

Τα αποτελέσματα του NBA

Μαϊάμι Χιτ - Μπόστον Σέλτικς NBA

Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA.

Πέρασαν δύσκολα από το Μαϊάμι οι Σέλτικς, επιστροφή στις νίκες για τους Θάντερ. Μόνο δύο αγώνες στο σημερινό πρόγραμμα του ΝΒΑ, λόγω της διεξαγωγής του Super Bowl.

Στο παιχνίδι που προηγήθηκε χρονικά οι Μπόστον Σέλτικς, αν και στο τέλος ζορίστηκαν πέρασαν από την έδρα των Χιτ με 110 – 106. Με οδηγό την τριάδα Τέιτουμ (26π., 10ριμπ., 9 ασ.), Πορζίνγκις ( 25π., 9 ριμπ.) και Τζέιλεν Μπράουν (20π., 9 ριμπ.). Οι Σέλτικς πήραν τη νίκη και παρέμειναν στην κορυφή της Ανατολικής περιφέρειας. Οι Μαϊάμι Χιτ είχαν για κορυφαίο τον Τάιλερ Χίροου με 24 πόντους, ενώ είδαν τους Ροζίερ και Ρίτσαρντσον να αποχωρούν τραυματίες. Ο Τζίμι Μπάτλερ δεν αγωνίστηκε καθώς πήρε άδεια λόγω πένθους.

Οι Θάντερ μετά τις ήττες με Τζαζ και Μάβερικς, επέστρεψαν στις νίκες κόντρα στους Κινγκς με 127-113 . Με το δίδυμο Σάι Γκίλγκιους- Αλεξάντερ και Τζέιλεν Γουίλιαμς να πετυχαίνουν 38 και 32 πόντους αντίστοιχα, οι Θάντερ παρέμειναν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τους Νάγκετς. Οι Κινγκς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ που τραυματίστηκε στην προπόνηση, έμειναν στην έβδομη θέση πίσω από τους Πέλικανς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…