Κεντρική Basket League ΛεΝτέι: “Να συνεχίσουμε την προσπάθεια”

ΛεΝτέι: “Να συνεχίσουμε την προσπάθεια”

leday

Ο Ζακ ΛεΝτέι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, προκειμένου ο Ολυμπιακός να φύγει με το πολύτιμο “λάφυρο” της νίκης από το ΟΑΚΑ. Ο Αμερικανός σέντερ είχε 20 πόντους με 4/5 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 3/3 βολές αλλά οι προσπάθειές του δεν ήταν αρκετές, ώστε οι “ερυθρόλευκοι” να αποφύγουν την ήττα (79-70).

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, ο ΛεΝτέι στάθηκε στους αρνητικούς παράγοντες της ομάδας του, οι οποίοι έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Παναθηναϊκού: “Χάσαμε αρκετές βολές και κάναμε κάποια λάθη. Στο 3ο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να μαζέψουμε τη διαφορά με κάποια σερί. Πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα και να μαθαίνουμε από τις ήττες και τα λάθη μας. Σίγουρα θέλω να παίζω επιθετικά, να κάνω το παιχνίδι μου και να βοηθάω την ομάδα σε ό,τι χρειαστεί”.

Ακόμη, ο παίκτης του Ολυμπιακού ανέφερε: “Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα και τα πληρώσαμε. Ελπίζουμε στη συνέχεια ότι δεν θα συμβούν τέτοιες καταστάσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Υπάρχει ένταση και επιθυμία για καλά αποτελέσματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …