Κεντρική Basket League Παππάς: “Είναι ωραίο να ζεις τέτοια ματς”

Παππάς: “Είναι ωραίο να ζεις τέτοια ματς”

pappas

Ο Νίκος Παππάς ήταν “αφηνιασμένος” στο σημερινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού εναντίον του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν ο MVP της αναμέτρησης με 24 πόντους (8/14 σουτ, 4/5 βολές), χάρη στην αναμφισβήτητη ικανότητά του να δημιουργεί το δικό του σουτ και σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε για την ατομική του απόδοση αλλά και τη νίκη των “πρασίνων”.

«Δεν νιώθω ότι δεν αγωνιζόμουν τόσο καλά. Άλλες φορές προσπαθείς να βρεις τον καλό εαυτό. Σε αυτά τα ματς είναι πάντα ωραίο να αγωνίζεσαι και να τα ζεις. Μας βγήκε το παιχνίδι, πήραμε τη νίκη. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και μεγαλύτερη διαφορά, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη για θέμα γοήτρου”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Παππάς.

Επίσης, ο Παππάς μίλησε για το “βαρύ” πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και για τη “διαβολοβδομάδα” της Ευρωλίγκα, η οποία βρίσκεται προ των πυλών: “Είμαστε προετοιμασμένοι για το πρόγραμμα αυτό. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να ξεκουραστούμε για να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα σε λίγες μέρες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …