Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Χουγκάζ: “Δεν μπορούσα να μείνω στον Πανιώνιο”

Χουγκάζ: “Δεν μπορούσα να μείνω στον Πανιώνιο”

chougaz panionios

Ο Κρις Χουγκάζ αποχώρησε από τον Πανιώνιο, μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, με τον Βασίλη Φραγκιά να τον αντικαθιστά στον πάγκο του “Ιστορικού“. Ο πρώην (πλέον) προπονητής του συλλόγου τόνισε ότι δεν μετανιώνει για την απόφαση του να αναλάβει τον Πανιώνιο.

“Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να αναλάβω ξανά τον Πανιώνιο. Και τώρα την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Το έκανα για τη δυναμική του, την ιστορία, τον κόσμο και τις ακαδημίες του. Για το όραμα και την ελπίδα. Για όλα όσα πρεσβεύει στα δικά μου μάτια αυτή η ομάδα. Είμαι καλά με τον εαυτό μου. Έκανα όσα ήθελα. Είμαι Πανιώνιος και δεν δίστασα να αναλάβω παρότι ήταν ήδη αργά στη σεζόν. Έβλεπα κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να εξελιχθούν παρά το χαμηλό μπάτζετ”, δήλωσε ο Κρις Χουγκάζ στη Live Sport.

Όσον για το πλάνο της ομάδας, τόνισε: “Πίστευα ότι θα τα καταφέρναμε. Με βάση τα νέα παιδιά, έξι ξένους και ενδεχομένως κάποιες αλλαγές μέσα στη σεζόν. Ήδη η ομάδα μετά από 4-5 επίσημα και φιλικά παιχνίδια έδειχνε βελτίωση. Όταν ανέλαβα φυσικά και δεν είχα ιδέα τι επρόκειτο να συμβεί. Δεν θα μπορούσα να μείνω στην ομάδα μετά την αλλαγή στην ιδιοκτησία. Είναι η πρώτη φορά που κάθε λέξη της ανακοίνωσης της ΚΑΕ για διακοπή της συνεργασίας με κοινή συναίνεση λέει την πλήρη αλήθεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…