Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος «Φορτισμένο» το κλίμα στον Πανιώνιο…

«Φορτισμένο» το κλίμα στον Πανιώνιο…

Περικλής Ταυρόπουλος - Πανιώνιος

«Βαρύ» το κλίμα στις τάξεις του Πανιωνίου.

Ο Παπάγος «λύγισε» τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική της Elite League, επικρατώντας με 88-82 στο «Σαλούν», υποχρεώνοντάς τον στην τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας που έχουν σαν αποτέλεσμα 3 ήττες σε 7 αγωνιστικές έχουν αρχίσει να δημιουργούν… φαγούρα στη Νέα Σμύρνη. Οι φήμες είναι πολλές και έχουν στο επίκεντρο τον προπονητή, Περικλή Ταυρόπουλο.

Η διοίκηση έχει δείξει πως στηρίζει τον Έλληνα τεχνικό, κλείνει τα αυτιά της σε όσα ακούγονται αλλά σίγουρα δεν κλείνει τα μάτια της στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Η σημερινή (11/11) εικόνα στο «Σαλούν» ήταν αρκετά προβληματική, καθώς θα μπορούσε κανείς να πει πως το παιχνίδι είχε κριθεί ήδη από την 1η περίοδο, όπου η ομάδα του Φώτη Καρακώστα έκλεισε το δεκάλεπτο με +19 (30-11).

Η δυσαρέσκεια των φίλων του Πανιωνίου που είχαν ακολουθήσει την αποστολή στον Παπάγο ήταν έντονη και μάλιστα εκφράστηκε με… κάθε τρόπο.

Ο Περικλής Ταυρόπουλος, που οδήγησε την περυσινή σεζόν τον Πανιώνιο στην κατάκτηση της ανόδου στην Elite League, βρίσκεται υπό αμφισβήτηση. Η νίκη επί της Μυκόνου την προηγούμενη αγωνιστική και την Τετάρτη επί του Ερμή Σχηματαρίου για το κύπελλο, έκαναν τη διοίκηση να δώσει έξτρα χρόνο στον Έλληνα τεχνικό. Το ερώτημα πλέον είναι αν μετά την ήττα από τον Παπάγο θα πάρει πάλι παράταση ή όχι.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…