Κεντρική Basket League Άρης “Φέτος γίνεται μια επανεκκίνηση του συλλόγου, όλοι να βοηθήσουμε”

“Φέτος γίνεται μια επανεκκίνηση του συλλόγου, όλοι να βοηθήσουμε”

papageorgiou xaris 2

Για διάφορα θέματα μίλησε ο Χάρης Παπαγεωργίου, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να στέκεται στο κομμάτι της στήριξης από τους φίλους του Άρη.

Συγκεκριμένα είπε στον FAIR PLAY FM 96.1:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: Εκτιμώ πως εκείνη την ώρα ο πιο ψύχραιμος ήμουν εγώ λόγο εμπειρίας, κοντεύω 50 χρόνια σε αυτήν την ιστορία και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, έχει ένα μπάτζετ πολλαπλάσιο από το δικό μας, αλλά όταν κάποιοι παίκτες ιδρώνουν για να μειώσουν την διαφορά στους πέντε πόντους θα έπρεπε οι διαιτητές να δώσουν το δικαίωμα στον Άρη να κατακτήσει μέχρι και το παιχνίδι”.

Για το σπουδαίο σουτ που είχε ως παίκτης: “Μου το υπενθυμίζουν οι φίλου μου και οι αντίπαλοι, σκέφτομαι τα παλιά καλά χρόνια αλλά αυτά περάσανε. Νομίζω ότι και εγώ το άφησα να περάσει, αλλά και ο Άρης σαν σύλλογος θα πρέπει να εκμεταλλεύεται παίκτες όπως εμένα που άφησαν την δική τους σφραγίδα στον αθλητισμό, να τους έχει στις ακαδημίες έτσι ώστε να υπάρχει μία σχολή του Άρη ειδικά για σουτέρ”.

Για την συνάντηση του Γουλιέλμου με αντιπροσωπεία συνδεσμιτών: “Θέλω να πιστεύω πως μετά την συνάντηση που έγινε τα πράγματα έχουν εξομαλυνθεί, το θέμα είναι ενδοοικογενειακό. Εγώ δεν ήμουν παρών στην συνάντηση αλλά το θέμα θεωρείται λήξαν αυτήν την στιγμή. Εγώ είμαι διαθέσιμος να κάνω τον γεφυροποιό, αυτά τα καυγαδάκια είναι της οικογένειας”.

Για το επεισόδιο των Αγγέλου-Πασκουάλ: “Ο Αγγέλου είναι Κρητικός, οπότε ξέρουμε τον χαρακτήρα του. Εγώ κατέβηκα δευτερόλεπτα πριν από την συμπλοκή και είπα στον τιμ μάνατζερ της ομάδας ότι ο Αγγέλου είναι έτοιμος να εκραγεί. Προσπάθησα να το ελέγξω αλλά δεν το αποφύγαμε. Θα κριθούν σε απολογία αλλά δεν θα υπάρξει συνέχεια”.

Για τους στόχους του Άρη: “Ο Άρης πέρασε μία περιπέτεια πρόσφατα, την οποία κανείς δεν πρέπει να θυμάται αλλά και να ξεχνάει. Ο Άρης μας χρειάζεται όλους, φέτος γίνεται μια επανεκκίνηση του συλλόγου, όλοι πρέπει να βοηθήσουμε ο καθένας με τις δυνάμεις του. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας”.

Για το ματς με την Κατάγια: “Οι πληροφορίες που έχουμε μιλάνε για μία ομάδα συγκεκριμένων δυνατοτήτων, αλλά το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που έχει συνέχεια. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε νικηφόρο αποτέλεσμα”.

Για την σχέση με παλιούς συμπαίκτες: “Με τους παλιούς σε καθημερινή βάση συναντιόμαστε. Αυτό είναι το ευχάριστο, αφού όταν φεύγουμε από τα γήπεδα κρατάμε σχέσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…