Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Το ψέμα έχει κοντά ποδαράκια

Το ψέμα έχει κοντά ποδαράκια

dastavridis kostas

Υποχρέωσή μας είναι να κάνουμε ρεπορτάζ και σ’ αυτό το site το κάνουμε με αξιοπιστία. Άλλωστε, όσοι μας επισκέπτεστε το γνωρίζετε. Και το κάνουμε γνωρίζοντας ότι συχνά πυκνά γινόμαστε δυσάρεστοι. Κλασικά γινόμαστε στόχος αυτών που δεν θέλουν να βγει στο φως η αλήθεια, αλλά έτσι είναι η ζωή. Το να δικαιωνόμαστε είναι συνήθεια, όχι πάντα ευχάριστη. Να, όπως στη Λάρισα για παράδειγμα…

Ο Κώστας Δασταβρίδης μπήκε στον κόπο να μας στείλει και… μήνυμα. Δεν το δημοσιεύσαμε για να συνεχίσει να κυκλοφορεί στη Λάρισα. Έχουμε την ηρεμία να φερόμαστε με αξιοπρέπεια ακόμα κι απέναντι σε αυτούς που δεν το κάνουν. Δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσουμε να γράφουμε την αλήθεια. Μας απείλησαν (ανοησίες) με μηνύσεις. Τους περιμέναμε, αλλά κάπου χάθηκαν στον δρόμο.

  • Τους ενόχλησε το γεγονός ότι στις 09/08 γράψαμε «στον αέρα η συμφωνία». Κι όμως ακόμα δεν έχουν φανεί συνεπείς ως προς τις υποχρεώσεις τους…
  • Τους ενόχλησε το γεγονός ότι στις 03/11 γράψαμε «πολλή γκρίνια στη Λάρισα». Έλεγαν «όλα καλά» και πως οι μικρές καθυστερήσεις στις πληρωμές θα ομαλοποιηθούν.
  • Τους ενόχλησε το γεγονός ότι στις 25/11 γράψαμε «πέρα στους πέρα κάμπους». Βεβαίως λίγο μετά ο Θανάσης Κουκουράβας διέκοψε σχέσεις με τον κ. Δασταβρίδη
  • Τους ενόχλησε το γεγονός ότι στις 11/01 γράψαμε «οριακή κατάσταση», αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς το ψέμα έχει κοντά ποδαράκια. Ήδη είχαμε την πρώτη (θα είναι και τελευταία;) αποχή από τις προπονήσεις.
  • Τους ενόχλησε το γεγονός ότι στις 24/01 γράψαμε πως «τελειώνουν τα ψέματα» και δυστυχώς γι’ αυτούς τελειώνουν.
  • Τους ενόχλησε το γεγονός ότι στις 27/01 ο «Περαστικός» έγραψε για «Τελεσίγραφο για Δευτέρα». Κι ακόμα δεν έχουν έρθει τα χειρότερα.

Δεν είναι μόνο οι συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν. Δεν είναι μόνο οι παίκτες που είναι απλήρωτοι. Δεν είναι μόνο ο προπονητής που βλέπει καθημερινά την πινακίδα «προς Αθήνα» να του χαμογελά.

Είναι και το ότι ακόμα ο Γυμναστικός δεν έχει μετοχολόγιο. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει δώσει διορία μέχρι την άλλη Πέμπτη να διευθετηθούν τα κενά, ώστε να μην αποβληθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα. Κανονικά έπρεπε να υπάρχει ήδη το μετοχολόγιο στην ΚΑΕ. Θα το έχουν έτοιμο μέχρι τις 08/02; Το ευχόμαστε, όπως και το να βρεθούν τα χρήματα να πληρωθούν οι παίκτες, να τηρηθούν οι συμφωνίες.

Το ευχόμαστε αλλά δεν το βλέπουμε. Για την ώρα το μόνο που έχουν να επιδείξουν είναι ψέματα και υποσχέσεις που δεν έχουν τηρηθεί. Ή αλλάζουν, ή βουλιάζουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Γκριμάου: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη εμπειρία»

O προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για τον Ολυμπιακό. Η Μπαρτσελόνα ετοιμ…