Κεντρική Ασίστ Περαστικός Τελεσίγραφο για Δευτέρα

Τελεσίγραφο για Δευτέρα

thanasis skourtopoulos

Γεια σας και πάλι καλά μου φιλαράκια. Οι περισσότεροι βλέπουν ως… σταθμό το σημερινό ματς της Λάρισας στη Νέα Σμύρνη, αλλά σήμερα δεν θα κριθεί τίποτα για τους «πράσινους». Η Δευτέρα είναι η καθοριστική μέρα και για να το λέω κάτι ξέρω. Κάτι παραπάνω…

Είχαν γράψει στο ρεπορτάζ οι συνάδελφοι, αυτοί που δεν είναι «Περαστικοί», ότι στο τέλος του μήνα η διοίκηση πρέπει να δώσει δύο μισθούς στους παίκτες, για να μην υπάρξουν… προβλήματα. Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι πως (και) οι πιστωτές έχουν δώσει διορία μέχρι τη Δευτέρα. Κι αν δεν ανταποκριθούν οι Θεσσαλοί στις υποχρεώσεις τους, δεν θα περιμένουν. Θα βγάλουν τα χρεόγραφα στον αέρα και όποιος αντέξει. Και μπορώ να σας πω με σιγουριά ποιος δεν θα αντέξει.

Πώς μου ήρθαν όλα αυτά; Στο καφέ που είχα πάει το απόγευμα, για να δω και τον αγώνα του Ολυμπιακού, είχε καθίσει απέναντι μου μια παρέα κι ανάμεσά τους ήταν δύο δικηγόροι. Κάτι έλεγαν για μια συμφωνία, από την οποία η Λάρισα γλίτωσε χρήματα. Πολλά χρήματα. Δεν έλεγαν ονόματα, αλλά αυτό που κατάλαβα είναι πως κάτι έχει στραβώσει κι ο τύπος στον οποίο χρωστάνε έχει τρελαθεί. Και τους έκανε μεγάλη εξυπηρέτηση, και τον πούλησαν!

Αν δεν τακτοποιηθεί το ζήτημα ως τη Δευτέρα θα προχωρήσει νομικά. Έλεγαν πως αν ανοίξει η βεντάλια θα μπλέξουν κι άλλοι. Κάπου εκεί άκουσα και το όνομα του Γαλατσόπουλου. Τώρα να σας πω ότι τα κατάλαβα όλα θα σας πω ψέματα. Ό,τι άκουσα μεταφέρω και φαντάζομαι πως μετά τη Δευτέρα θα είναι πιο καθαρή η εικόνα.

Οφείλω, όμως, για να είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου να σημειώσω πως ο ένας εκ των παρακαθήμενων, ο οποίος είχε… ιστορικό όνομα, έλεγε πως «ο πρόεδρος δεν θα κάνει πλάτες». Επειδή εκείνη την ώρα είχε φουντώσει το ματς, δεν πρόλαβα να ακούσω αν εννοούσε τον πρόεδρο της Λάρισας, ή τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Εσείς κρατήστε ότι η Δευτέρα είναι η μέρα που εν πολλοίς θα κριθεί το μέλλον της Λάρισας. Γιατί αν δεν ικανοποιηθούν πιστωτές και παίκτες, θα πέσει… χιόνι στον κάμπο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …