Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Πολλή γκρίνια στη Λάρισα

Πολλή γκρίνια στη Λάρισα

destavridis koukouravas

Υπό διαφορετικές συνθήκες το κλίμα στη Λάρισα έπρεπε να είναι έως κι εξαιρετικό. Η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της, νίκησε στην Κύμη και σε συνδυασμό με την άνετη κι ευρεία επικράτηση επί του Πανιωνίου, έχει βάλει γερές βάσεις (για το διάστημα που έχουμε διανύσει), προκειμένου να κατορθώσει να παραμείνει στην κατηγορία. Κι όμως, στη θεσσαλική πόλη υπάρχει πολλή γκρίνια.

Οι παίκτες (και όχι μόνο) δεν έχουν πάρει τα χρήματα που περίμεναν, παρά τις διαρκείς υποσχέσεις του Κώστα Δεσταυρίδη και του Θάνου Κουκουράβα. Αμφότεροι έχουν δεσμευτεί για σταθερές πληρωμές, αλλά μέχρι τώρα σταθερά είναι μόνο τα λόγια. Όσον αφορά στα έργα, δεν υπάρχει ανάλογη επιτυχία.

Κάποιοι έλεγαν γελώντας πως τα χρήματα που έχουν ξοδέψει για… μηνύματα, προκειμένου να εξηγήσουν γιατί δεν υλοποιήθηκαν οι υποσχέσεις, είναι περισσότερο από τα χρήματα που έπρεπε να δώσουν. Πέρα, όμως, από την πλάκα, υπάρχουν παίκτες που νιώθουν ότι δύσκολα θα βγει η χρονιά.

Ακόμα κι αν η ομάδα τα καταφέρει, είναι αμφίβολο (χλωμό) να αντέξουν οι ίδιοι και να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την “πράσινη” φανέλα. Και μιλάμε για παίκτες πρώτης γραμμής, στους οποίους στηρίζει τα πλάνα του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ακόμα είναι νωρίς, υπάρχει χρόνος να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα, αρκεί βεβαίως να υπάρξουν κι ανάλογες κινήσεις από τους διοικούντες. Κι η φετινή χρονιά δεν είναι σαν την περσινή, που κανείς δεν ήξερε πόσα χρήματα δόθηκαν και αν, που όσο κι αν φώναζαν πρωταγωνιστές της περσινής περιόδου κανείς δεν τους άκουγε. Τώρα είναι Α1 κι όλα (ή σχεδόν όλα) φαίνονται

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…