Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Πέρα σους πέρα κάμπους…

Πέρα σους πέρα κάμπους…

destavridis koukouravas

Όταν -σε ανύποπτο χρόνο- γράφαμε ότι στη Λάρισα δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, οι παράγοντές της προσπάθησαν να μετατρέψουν το ρεπορτάζ μας σε προσωπική διένεξη. Πώς και γιατί; Από πού είχαμε προηγούμενα; Εμείς απλά κάνουμε καλύτερα ρεπορτάζ από άλλους, που αμολούσαν αετό κι έφτιαχναν την αγιογραφία των διοικούντων.

Στις 28/10 ο “Περαστικός” χτύπησε το πρώτο καμπανάκι. Στις 3/11 με τίτλο “Πολλή γκρίνια στη Λάρισα” περιγράψαμε όσα ακολούθησαν. Ήταν το δεύτερο καμπανάκι. Στις 20/11, με μια “Τάπα” χτυπήσαμε το τρίτο καμπανάκι.

Ο Γυμναστικός ενημέρωσε για το τέλος της συνεργασίας με τον Κένι Χολ και τον Γκάρι Φορμπς, όμως ο ατζέντης του δεύτερου, Τομ Σέιντελ, βγήκε στα… κεραμίδια. “Μην υπογράφεις ένα συμβόλαιο, αν δεν μπορείς να πληρώσεις τον λογαριασμό. Στο τέλος απλά θα πέσεις στη 2η ή 3η κατηγορία, εκεί που ανήκεις“, έγραψε για να συμπληρώσει πως:

Πρακτικές σαν αυτή είναι απαίσιες κι ομάδες που τις ακολουθούν πρέπει να αποβάλλονται από το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες που αργούν να πληρώσουν, αλλά όταν υπάρχει επικοινωνία και το κάνουν με σωστό τρόπο, βρίσκουμε λύσεις. Η συγκεκριμένη ομάδα ψεύδεται κι εξαπατά όσους συνεργάζεται. Οι τύποι είναι αηδιαστικοί” ήταν μερικά από τα διόλου κολακευτικά που έγραψε στο facebook.

Ο Θάνος Κουκουράβας, που γνωρίζει από φτηνές κι έξυπνες λύσεις επικοινωνίας, φανταζόμαστε θα βρει έναν τρόπο να του εξηγήσει ότι ο πελάτης του ΔΕΝ έφυγε επειδή ήταν απλήρωτος. Μπορεί και να του υποβάλλει μήνυση, καθώς όσα αναφέρει είναι αρκούντως προσβλητικά.

Αν ήταν απλά μια διένεξη, θα είχε την έκταση που έπρεπε, όμως ο Αμερικανός μάνατζερ στη συνομιλία με τους φίλους του, μιλά για την οικονομική κρίση και τη χρεωκοπία της Ελλάδας, επειδή οι Λαρισαίοι αθέτησαν (αυτός το λέει, επίσημα πλέον) τις συμφωνίες. Βαρύ το τίμημα των πολλών για λίγους, που δεν έχουν αντιληφθεί πως στην Α1 ό,τι κάνει φαίνεται.

Απ’ όσα έγραψε ο Σέιντελ, κρατάμε αυτό που κι εμείς γράφαμε -με άλλα λόγια- εδώ και καιρό: “Αν δεν μπορείς να πληρώσεις τον λογαριασμό, μην υπογράφεις“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…