Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Οριακή κατάσταση

Οριακή κατάσταση

Η… βιτρίνα είναι μια χαρά, αλλά τα… ράφια είναι άδεια! Η Λάρισα έχει αυτή τη στιγμή δύο νίκες παραπάνω από τα Τρίκαλα και τρεις από τον Πανιώνιο, άρα πατά πιο γερά στην κατηγορία. Έφερε τον Τράβις Μπάντερ και τον Ρέτζι Κίλι, είναι προ των πυλών ο Ντι Τζέι Φένερ, άρα όλα πάνε καλά. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται, αλλά πλέον δεν κρύβεται το γεγονός ότι η ομάδα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Εδώ και καιρό έχει σπάσει το «διοικητικό δίδυμο», με τον Κώστα Δασταβρίδη να είναι αυτός που κρατά στα χέρια το τιμόνι. Μόνος του, με ό,τι αυτό (θετικό ή αρνητικό) συνεπάγεται. Κι είναι αυτός που πρέπει να κρατήσει όρθιο τον θεσσαλικό σύλλογο, όμως έχει την οικονομική δυνατότητα;

Την απάντηση οφείλει να δώσει ο ίδιος, όμως καθημερινά ακούγεται όλο και πιο έντονα πως οι παίκτες είναι πίσω στις πληρωμές (θα χαιρόμασταν να συνέβαινε το αντίθετο) και πως δεν είναι λίγοι αυτοί που… ψάχνονται για να φύγουν.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος -όπως γράψαμε και στο παρελθόν- δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει στον πάγκο του Γυμναστικό ως το τέλος της περιόδου, αφού από τη μια βιώνει το πρόβλημα, από την άλλη θέλει να επικεντρωθεί στα της Εθνικής ομάδας, καθώς από 1/1 έχει ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του με την ΕΟΚ.

Πλέον, αυτό που συζητιέται στα δημοσιογραφικά (και όχι μόνο) γραφεία, είναι αν η Λάρισα θα αντέξει ως το τέλος, ή αν τα οικονομικά προβλήματα θα μετατραπούν σε αδιέξοδο. Οι συνεχείς αλλαγές παικτών, που ενδεχομένως δεν έχουν να κάνουν μόνο με την αγωνιστική τους αξία, δεν βοηθούν στο να συνεχίσει με ομοιογένεια η ομάδα.

Η Λάρισα είναι καζάνι που βράζει κι αυτό δεν κρύβεται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός 93-101: Ο Σλούκας δήλωσε και πάλι “παρών”!

Ο Ολυμπιακός «έσβησε» την ήττα της Παρασκευής από την Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, επικρατώντας μέσα…