Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Τελειώνουν τα ψέματα

Τελειώνουν τα ψέματα

skourtopoulos

Οι γνωρίζοντες λένε πως μπορείς να ξεγελάσεις πολύ κόσμο για λίγο καιρό, ή λίγο κόσμο για πολύ καιρό, ποτέ όμως πολύ κόσμο για πολύ καιρό. Με αυτό το δεδομένο φαίνεται πως τα ψέματα τελειώνουν κι η Λάρισα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Βλέπετε, απέχουμε μία εβδομάδα από την καταλυτική ημερομηνία για να μπουν χρήματα σε λογαριασμούς των παικτών.

Η διοίκηση υποσχέθηκε εδώ και καιρό πως θα καταβάλλει (έναντι) δύο μισθούς στους Έλληνες παίκτες. Όρισε ως ημερομηνία τις 31/01. Κι ήταν έξυπνη η… ημερομηνία, καθώς θα έχει περάσει κι ο αγώνας με τον Πανιώνιο, όπου οι «πράσινοι» με νίκη «κλειδώνουν» την παραμονή.

Μετά την εμφάνιση των «κυανέρυθρων» κόντρα στο Ρέθυμνο, οι διοικούντες θορυβήθηκαν, καθώς είδαν ότι ο Πανιώνιος έχει αλλάξει πρόσωπο και κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση θα είναι η νίκη στο «Αρτάκης». Γι’ αυτό κι άρχισαν να αναζητούν τρόπους να μαζέψουν κάποια χρήματα. Και βέβαια, πρώτη επιλογή είναι τα τηλεοπτικά.

Έλα, όμως, που υπάρχουν χαρτιά που δεσμεύουν τον σύλλογο και παραχωρούν τα τηλεοπτικά σε ανθρώπους, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τους διοικούντες. Το εντυπωσιακό είναι πως παρότι υπάρχουν χαρτιά κι υπογραφές, κινήθηκαν προκειμένου να πάρουν τη δόση από τον ΕΣΑΚΕ.

Ήταν η «λάθος κίνηση». Η κίνηση που ενόχλησε τους πιστωτές, οι οποίοι θα κινηθούν για να μπλοκάρουν τα χρήματα, κρίνοντας πλέον ότι η απέναντι πλευρά δεν θεωρείται αξιόπιστη. Κι ο ΕΣΑΚΕ δεν μπορεί να αυθαιρετήσει, από τη στιγμή που έχει στα χέρια του τα δεσμευτικά έγγραφα.

Όπως αντιλαμβάνεστε η Λάρισα είναι σε αδιέξοδο. Οι παίκτες δεν θα πληρωθούν στις 31/01 και από την ερχόμενη Πέμπτη είναι ένα ζήτημα ποιοι θα συνεχίσουν, ποιοι θα κατεβαίνουν στις προπονήσεις και ποιοι στους αγώνες. Το χειρότερο είναι πως μετά την τελευταία κίνηση κανείς δεν εμπιστεύεται και όλοι θέλουν τα χρήματά τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…