Όλα στη φόρα! (vid)

tsagronis takis vasilakopoulos george

Την ώρα που η ΕΟΚ (όπως και η ΓΓΑ) κωφεύει και αρνείται να συμμορφωθεί με την εισαγγελική παραγγελία του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου (αλήθεια, τι φοβάστε κύριε Γενικέ Γραμματέα Αθλητισμού και δεν δίνετε στη δημοσιότητα τα νομιμοποιητικά έγγραφα, ως οφείλετε;), ήρθε η ώρα να μιλήσουμε -αφού μιλάνε οι «αγράμματοι», γιατί να μην το κάνουμε εμείς;- για την περιβόητη Γενική Συνέλευση ΟΔΚΕ της 5ης Φεβρουαρίου του 2017.

Ο Ηλίας Καφφές κατέθεσε ότι κακώς ορίστηκε προσωρινή διοικούσα επιτροπή από το Πρωτοδικείο Αθηνών, κάνοντας λόγο για ΩΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ της ΕΟΚ (δια του Γ.Γ., Τάκη Τσαγγρώνη) στα εσωτερικά της ΟΔΚΕ, μιας -κατά τα άλλα- ανεξάρτητης Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης. Αυτό κατέθεσε ο κ. Καφφές.

Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που δεν φοβούνται να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Όπως ο πρόεδρος του συνδέσμου Ημαθίας, Θεόφιλος Παπαδόπουλος. Δικηγόρος στο επάγγελμα, είπε τρομερές αλήθειες κι έκτοτε (προφανώς… συμπτωματικά) δεν τον έχουμε ξαναδεί να σφυρίζει στην Α1!

Θυμηθείτε: Ο Ηλίας Καφφές είπε στον Πρόεδρο Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Αθηνών, Δημήτρη Μακρή, ότι οι σύνδεσμοι διαιτητών δεν γνώριζαν και ουδέποτε διόρισαν πληρεξούσιους δικηγόρους τους κ. Δημήτρη Βερβεσό και Κωνσταντίνο Κατσακιώρη, για να καταθέσουν και να συζητήσουν αίτηση για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΟΔΚΕ. Άραγε γνώριζαν; Θα το δείτε στο βίντεο…

Ο Ηλίας Καφφές έλεγε ότι ακόμα και τα ΑΦΜ των συνδέσμων ήταν λανθασμένα! Τους δικηγόρους αυτούς τους διόρισε η ΕΟΚ και μαζί τους μιλούσε μόνο ο κ. Τσαγκρώνης, γι’ αυτό και οι δικηγόροι δεν είχαν τα πληρεξούσια των συνδέσμων διαιτητών. Ο κ. Μακρής, όμως, έδωσε προθεσμία τριών ημερών (!), για να προσκομίσει ο κ. Βερβεσός τα πληρεξούσια απ το γραφείο του στα Δικαστήρια. Λες κι ήταν το γραφείο στο… Παρίσι.

Απολαύστε, λοιπόν, τι είπε τότε ο κ. Παπαδόπουλος, για να διαπιστώσετε αν ήταν μυθοπλασίες όσα υποστήριζε κι εξακολουθεί να υποστηρίζει ο κ. Καφφές. Για να διαπιστώσετε αν υπάρχει ή όχι παρέμβαση από την ΕΟΚ. Για να δούμε τι γίνεται σ’ αυτόν τον όμορφο μπασκετικό κόσμο. Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα…

Συνεχίζεται

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Τενερίφη – Περιστέρι 97-93

Έφτασε μέχρι τέλους αλλά δεν τα κατάφερε το Περιστέρι… Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε …