Κεντρική NBA Καταπληκτικοί και μέσα στη Γιούτα οι Ρόκετς (vid)
NBA

Καταπληκτικοί και μέσα στη Γιούτα οι Ρόκετς (vid)

james harden rockets 1

Ακόμη ένα ματς, ακόμη ένας θεαματικό περίπατος για τους πανίσχυρους, Χιούστον Ρόκετς! Οι πρωτοπόροι της Δύσης κατέβαλλαν με άνεση τους Γιούτα Τζαζ με 112-101, σημειώνοντας την 8η σερί νίκη τους, τη 14η στα τελευταία 15 ματς και διαμορφώνοντας το ρεκόρ τους στο 9-0 με τον Κρις Πολ στη σύνθεσή τους!

Το σημείο-κλειδί του αγώνα ήταν η 3η περίοδος, με τους Ρόκετς να “τρέχουν” σερί 37-20 και να ευστοχούν σε 7 τρίποντα ενώ οι Τζαζ ευστόχησαν σε 7 σουτ συνολικά! Η Γιούτα, βέβαια, βρισκόταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, καθώς υπέπεσε σε 8 λάθη σε αυτό το χρονικό σημείο, τα οποία οδήγησαν σε σχετικά εύκολα καλάθια των αντιπάλων ενώ, τα ποσοστά ευστοχίας της δεν ήταν και τα πιο ιδανικά.

Με ακαταμάχητες συνεργασίες στο πικ-εν-ρολ, άψογο spacing και τέλεια ενορχήστρωση της επίθεσης από τους Πολ και Χάρντεν, οι Ρόκετς έφθασαν το προβάδισμα μέχρι τους 25 πόντους στα μισά της 3ης περιόδου και διατήρησαν τη διαφορά στους +15 πόντους μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Χάρντεν σκόραρε 29 πόντους με 8/19 σουτ και 9/9 βολές, ο Πολ “άγγιξε” το τριπλ-νταμπλ με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ και 13 ασίστ ενώ ο Ράιαν Άντερσον “πυροβολούσε” ασταμάτητα με 23 πόντους και 5/6 τρίποντα, τα περισσότερα εκ των οποίων εκτελέστηκαν πίσω από τα 9 μέτρα! Οι Ρόκετς είχαν συνολικά 18/42 “βόμβες”.

Στον αντίποδα, ο Ντόνοβαν Μίτσελ ξεχώρισε και πάλι, με τον “εκρηκτικό” ρούκι να σταματά στους 26 πόντους και με τον Άλεκ Μπερκς να προσθέτει 17.

Τα highlights του αγώνα

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…