Κεντρική NBA Γιάννης: “Σε τέτοιες φάσεις, πρέπει να “πεθάνεις” για την μπάλα” (vid)
NBA

Γιάννης: “Σε τέτοιες φάσεις, πρέπει να “πεθάνεις” για την μπάλα” (vid)

giannis antetokounmpo 2

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέρει πολύ καλά τη σημασία του hustling και της κατάθεσης ψυχής. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην πιο κρίσιμη φάση του χθεσινού ματς του Μιλγουόκι εναντίον του Κλίβελαντ, με τον Έλληνα σταρ να παίρνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του ΛεΜπρόν και να σκοράρει, γράφοντας το 117-113. Τι έχει να πει, όμως, ο ίδιος ο παίκτης για αυτή τη φάση;

“Έχει να κάνει με το ποιος το θέλει περισσότερο. Σε τέτοιες στιγμές, πρέπει να “πεθάνεις” για την μπάλα και να την πάρεις. Δεν μπορείς να την αφήσεις”, τόνισε χαρακτηριστικά ο ηγέτης των Μπακς.

Ο Αντετοκούνμπο έκανε κι ένα γενικό σχόλιο για την αμφίρροπη έκβαση του παιχνιδιού: “Οι αθλητές λατρεύουν παιχνίδια σαν κι αυτό. Προηγηθήκαμε με 18 πόντους, 9-10 λεπτά πριν από το τέλος και απογοητευτήκαμε όταν επέστρεψαν διότι θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη. Ευτυχώς, όμως, μείναμε συγκροτημένοι κι ακολουθήσαμε το πλάνο μας”.

Τέλος, ο “Greek freak” περιέγραψε τη διαδικασία της κρίσιμης φάσης και το πώς πήρε την μπάλα: “Έκοψα προς το καλάθι, καθώς είδα ότι ο ΛεΜπρόν κοιτούσε την μπάλα. Ο Κρις (Μίντλετον) με είδε. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν μια καλή πάσα αλλά έπιασα την μπάλα, σκόραρα και πήρα το φάουλ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…