Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Στο πλευρό των πλημμυροπαθών η οικογένεια του επαγγελματικού μπάσκετ

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών η οικογένεια του επαγγελματικού μπάσκετ

Οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, ύστερα από τις φονικές πλημμύρες που τους έπληξαν. Ο ΕΣΑΚΕ και οι 14 ΚΑΕ της Basket League θα σταθεί στο πλευρό του και θα συγκεντρώσουν τις μεγαλύτερες δυνατές ποσότητες πόσιμου νερού και θα το προσφέρουν στους πλημμυροπαθείς.

Αναλυτικά:

“Ο ΕΣΑΚΕ, οι 14 ΚΑΕ της Basket League και ο Μεγάλος Χορηγός της, θεωρούμε υποχρέωσή μας να βρεθούμε στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Δυτικής Αττικής.

Η ανάγκη για πόσιμο νερό είναι την δεδομένη στιγμή η βασικότερη για τους πλημμυροπαθείς σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλείας. Ο ΕΣΑΚΕ, οι 14 ΚΑΕ μέλη της και ο Μεγάλος Χορηγός της, κινητοποιηθήκαμε άμεσα ώστε να προσφέρουμε τις μεγαλύτερες δυνατές ποσότητες πόσιμο νερού.

Παράλληλα, ως ένδειξη αλληλεγγύης, καλούμε τους δημότες και φιλάθλους του Δήμου Λαυρεωτικής να κάνουν την δική τους προσφορά σε πόσιμο νερό στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου, Λαύριο Megabolt – ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της  Basket League.

Οι προσφορές των φιλάθλων θα συγκεντρώνονται σε χώρο του κλειστού γηπέδου του Λαυρίου από τις 16:00, μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ στην αναμέτρηση θα δώσει το «παρών» εκπρόσωπος του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλείας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ – Η ώρα του Super Cup έφτασε

Το «Δ. Τόφαλος» φοράει τα... καλά του και υποδέχεται το Σαββατοκύριακο τις τέσσερις ομάδες…