Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Η συμμετοχή μου στην Εθνική ομάδα είναι μια δικαίωση…”

“Η συμμετοχή μου στην Εθνική ομάδα είναι μια δικαίωση…”

margaritis paok

Στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μετά τα ματς που έδωσε με την Εθνική ομάδα. Ο Ελληνας φόργουορντ μίλησε για την εμπειρία με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά και την συνέχεια με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

“Ήταν μια πολύ όμορφη κατάσταση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Είναι τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και μπόρεσα να βοηθήσω κι εγώ από την μεριά μου για να πάρουμε τις νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια”.

Για το αν πριν από μερικά χρόνια σκεφτόταν ότι θα μπορούσε να φτάσει στην Εθνική Ελλάδος: “Η αλήθεια είναι ότι δεν  σκεφτόμουν ότι μπορεί να γίνει. Από τότε όμως, που ήρθα εδώ στον ΠΑΟΚ, ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ και σε συνδυασμό με την προσπάθεια που έχω κάνει, θεωρώ ότι η συμμετοχή μου στην Εθνική ομάδα είναι μια δικαίωση”.

Για τα συναισθήματα που του γέννησε η συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδος: “Το να αγωνίζεσαι για τη χώρα σου είναι ένα όνειρο. Ήταν μια πολύ ωραία και δυνατή εμπειρία και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το βίωσα”.

Για τη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ: “Επιστρέψαμε στην ομάδα τα 3 παιδιά που ήμασταν στην Εθνική. Έχουμε 4 μέρες να ετοιμαστούμε για το ματς με τον Κολοσσό. Στην εβδομάδα που λείπαμε τα παιδιά βοήθησαν τον Phil Goss να εγκλιματιστεί στην ομάδα και να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Για την ώρα έχουμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου και στη συνέχεια θα σκεφτούμε τα επόμενα ματς”.

Για τον τραυματισμό του στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού: “Δεν έχω ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα, αλλά με σωστό δέσιμο και καλή ακινητοποίηση, είμαι σε θέση να αγωνιστώ”

Για τους συνεχόμενους τραυματισμούς της ομάδας από την αρχή της σεζόν: “Δυστυχώς από την αρχή της χρονιάς έχουμε πολλούς τραυματισμούς και αυτό συνεχίζεται, όπως είδαμε και με την περίπτωση του Κόνιαρη, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Είμαστε ο ΠΑΟΚ, πρέπει να το αποβάλλουμε όλο αυτό και όσοι είμαστε σε θέση να αγωνιστούμε να προσπαθούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…