Κεντρική NBA Νέα ανατροπή και νίκη για τους Νικς! (vids)
NBA

Νέα ανατροπή και νίκη για τους Νικς! (vids)

kristaps porzzingis knicks

Στο προχθεσινό ματς εναντίον των Πέισερς, οι Νιου Γιορκ Νικς ανέτρεψαν διαφορά 19 πόντων στην τελευταία περίοδο, επικρατώντας τελικά με 7 πόντους. Τα ξημερώματα, η ομάδα του “Μεγάλου Μήλου” αποφάσισε να επαναλάβει ένα παρόμοιο κατόρθωμα, νικώντας τους Σάρλοτ Χόρνετς με 118-113, κάνοντας ένα επιμέρους σερί 35-19 στο τελευταίο δωδεκάλεπτο!

Αυτή ήταν η 6η νίκη στα τελευταία 7 ματς για τους Νικς, οι οποίοι έχουν την τύχη να διαθέτουν έναν εκ των πιο “καυτών” παικτών του NBA, με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις να σημειώνει άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση.

Ο 2ος σκόρερ του NBA και παίκτης της εβδομάδας στην Ανατολή σκόραρε 28 πόντους με 10/15 σουτ ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 3 τάπες, όλες στον Κόντι Ζέλερ! Αυτό, μάλιστα, ήταν μόλις το 3ο φετινό του παιχνίδι που αποτυγχάνει να πετύχει +30 πόντους!

Μπορεί η απόδοσή του να μην ήταν σταθερή καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, μένοντας στο παρκέ για 28 λεπτά αλλά η ικανότητά του να σουτάρει μπροστά σε οποιονδήποτε αντίπαλο από οποιαδήποτε απόσταση ξεχώρισε ιδιαίτερα.

Το πιο μεγάλο σκέλος της ανατροπής πραγματοποιήθηκε δίχως αυτόν στο παρκέ αλλά στα τελευταία λεπτά η παρουσία του ήταν σπουδαία. Αρχικά, σκόραρε για 3 με 1’48” για τη λήξη, κάνοντας το 114-111 ενώ σκόραρε με drive, διαμορφώνοντας το 116-113 με 11” πριν από το τέλος.

Τα highlights του Πορζίνγκις

Ο Νταγκ ΜακΝτέρμοτ έκανε το κορυφαίο φετινό του παιχνίδι, σκοράροντας 20 πόντους με 7/8 σουτ ενώ ο Τιμ Χάρνταγουεϊ πρόσθεσε 19 κι ο Ενές Καντέρ 14. Αξίζει να γίνει μια αναφορά και στις 8 ασίστ του ρούκι Φρανκ Ντιλικινά, ο οποίος είχε και +11 στο plus-minus ενώ ο Λανς Τόμας είχε +18, συμβάλλοντας στην ανατροπή της διαφοράς στην 4η περίοδο.

Για τους Χόρνετς, οι Κέμπα Γουόκερ, Ντουάιτ Χάουαρντ και Μαλίκ Μονκ πέτυχαν από 21 πόντους, στην 3η σερί ήττα της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…