Κεντρική NBA Γιάννης: “Θα γίνουμε καλύτεροι, “εφιάλτης” ο Γουέστμπρουκ” (vid)
NBA

Γιάννης: “Θα γίνουμε καλύτεροι, “εφιάλτης” ο Γουέστμπρουκ” (vid)

giannis antetokounmpo bucks

Η λέξη “πρέπει” αναφέρθηκε πολλάκις από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά την ευρεία ήττα των Μπακς από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο “Greek freak” αναφέρθηκε στους τομείς που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα αλλά και στα αίτια του αρνητικού αποτελέσματος.

“Απλά έβαλαν πιο πολλά καλάθια από εμάς! Έπαιξαν καλύτερα και ήταν πιο δυναμικοί. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι, ειδικά απέναντι σε ομάδες όπως οι Θάντερ, οι οποίες έχουν συνεχώς εξαιρετικούς παίκτες στο παρκέ”, ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη.

Για την προσωπική του απόδοση, ο Έλληνας σταρ τόνισε: “Ήθελαν να κάνουν τη ζωή μου δύσκολη και να μην μπαίνω στη ρακέτα. Πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά, ώστε να φτιάχνω φάσεις για μένα και τους συμπαίκτες μου. Η ομάδα με χρειάζεται στο παρκέ. Έκανα 2 επιθετικά φάουλ στην αρχή. Κάποιες φορές συμβαίνουν κι αυτά. Πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά στο να μένω εντός του παιχνιδιού”.

Ο Γιάννης, μάλιστα, αντέδρασε στο σχόλιο μιας ρεπόρτερ, η οποία είπε ότι ο ίδιος έκανε καλό παιχνίδι: “Δεν νικήσαμε, οπότε δεν ήταν καλό παιχνίδι. Αύριο θα κάνουμε step-up και θα είμαστε καλύτεροι. Θα κοιτάξουμε στο βίντεο τι κάναμε λάθος και είμαι σίγουρος ότι θα προχωρήσουμε”.

Τέλος, ο ηγέτης των Μπακς μίλησε για τον αντίκτυπο του Ράσελ Γουέστμπρουκ στην αναμέτρηση: “Δεν πρέπει να επιτρέπουμε στον Γουέστμπρουκ να μπαίνει στη ρακέτα, όπως ακριβώς κάνουν οι αντίπαλοι σε εμένα.  Είναι ένας “εφιάλτης” όταν πηγαίνει προς το καλάθι, καθώς μπορεί να κάνει τα πάντα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…