Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο “σκουπιδιάρης” Κρουμπάλι… ξεχώρισε

Ο “σκουπιδιάρης” Κρουμπάλι… ξεχώρισε

krubally

kruballyTην περασμένη σεζόν ο Κιθ Κλάντον έκανε πολλή δουλειά στον ΠΑΟΚ σχετικά με τα ριμπάουντ. Για τον “Δικέφαλο”… καλό θα είναι την νέα αγωνιστική χρονιά να διαθέτει έναν παίκτη με ανάλογη έφεση στα “σκουπίδια” όπως είχε ο νυν καλαθοσφαιριστής της Λουκόιλ και στο πρώτο ανοιχτό φιλικό του ΠΑΟΚ (αυτό με την Γκαζιαντέπ), ο Ουσμάν Κρουμπάλι έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει όσον αφορά τον συγκεκριμένο τομέα.

Ο πρώην παίκτης της Αστάνα “μάζεψε” 15 ριμπάουντ στο ματς με την Γκαζιαντέπ, τα 9 αμυντικά και τα έξι ήταν επιθετικά. Οι επιδόσεις του στα “σκουπίδια” σε συνδυασμό με τους 13 πόντους του, είχαν σαν αποτέλεσμα να αποτελέσει τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ στο ματς της Παρασκευής, βάσει του συστήματος αξιολόγησης.

Ο Κρουμπάλι, λοιπόν, ξεχώρισε ανάμεσα στους καλαθοσφαιριστές του “Δικεφάλου” στον αγώνα με τους Τούρκους, με τον άλλοτε παίκτη του Λαυρίου να δίνει σημαντικές βοήθειες στα ριμπάουντ όπως έκανε και πέρυσι (2016-17) στην Αστάνα. Στην οποία είχε τα καλύτερα νούμερα σε ό,τι αφορά τα “σκουπίδια” ενώ στην VTB League είχε τον τρίτο μεγαλύτερο μέσο όρο στα ριμπάουντ (ανάμεσα σε όλους τους παίκτες της διοργάνωσης) “κατεβάζοντας” 7,6 ανά ματς.

Ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής έχει δείξει παίζοντας στο Λαύριο (τέταρτος στα ριμπάουντ στο ελληνικό πρωτάθλημα την σεζόν 2015-16) αλλά και αγωνιζόμενος στην Αστάνα πως είναι… καλός “σκουπιδιάρης” και καλείται αυτό να το φανερώσει και φέτος (2017-18), μαζί με όποιες άλλες βοήθειες μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …