Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τρις: “Θα με θυμάστε για πολλά χρόνια!”

Τρις: “Θα με θυμάστε για πολλά χρόνια!”

triche

tricheΣτην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε ο Μπράντον Τρις, ο οποίος δήλωσε… ορεξάτος όσον αφορά την νέα προοπτική που υπάρχει στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα είπε:

“Μίλησα με τον ατζέντη μου για το ενδεχόμενο να έρθω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, την παράδοση της ομάδας, το πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα, αλλά και το BasketballChampions League, νομίζω ότι ήταν μία απόφαση σχετικά εύκολη. Δεν έχω παίξει ποτέ στην Ελλάδα και έρχομαι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και όρεξη για μπάσκετ. Η αλήθεια είναι ότι ξέρω ελάχιστα πράγματα, αλλά θα αρχίσω να μαθαίνω. Μίλησα με κάποιους παίκτες που έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ για όλα αυτά, όπως ο Ντάριλ Μπράιαντ που ήταν πέρσι στην ομάδα».

Συνεχίζοντας τόνισε:  “Είναι πάντα σημαντικό να μιλάς με τον προπονητή, να μάθεις τι θέλει και τι περιμένει από σένα, τι στόχους έχει, ποια είναι η φιλοσοφία του, όπως και όλα αυτά που ήθελε να μάθει για μένα. Μου εξήγησε την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, τον τρόπο που χτίστηκε η ομάδα, για τις εγκαταστάσεις, νομίζω ότι όλα αυτά ήταν σημαντικά”.

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, είπε: “Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις των γκαρντ, αν και μου έχει τύχει στην καριέρα να παίξω σε τέσσερις θέσεις. Κλασικά στο ‘1-2’, λόγω του μεγέθους μου, μου ζήτησαν να παίξω και «3» και μερικές φορές, ανάλογα με την εξέλιξη ενός αγώνα έχω βρεθεί και σαν τεσσάρι μέσα στο ματς. Σε οποιαδήποτε θέση κι αν χρειαστεί να παίξω θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα κάνω αυτό που θέλει ο προπονητής όταν θα βγω στο γήπεδο. Δουλεύω σκληρά, είμαι πολύ ανταγωνιστικός και στις προπονήσεις».

Οσο για το μήνυμά του προς τους φίλους του ΠΑΟΚ; “Θα αφήσω την καρδιά μου στο παρκέ. Είμαι νικητής, θέλω να σας εκπλήξω θετικά και με θυμάστε για πολλά χρόνια“.

“Τρις, ένας υποτιμημένος σκόρερ…” / Διαβάστε το σχετικό θέμα πατώντας εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…