Κεντρική NBA Θέλουν πίσω τον ΜακΓκί οι Γουόριορς
NBA

Θέλουν πίσω τον ΜακΓκί οι Γουόριορς

javale mcgee warriors

 

javale mcgee warriors

Το συμβόλαιο του Τζαβέλ ΜακΓκί με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ολοκληρώθηκε φέτος, καθώς ο 29χρονος σέντερ είχε υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τους “πολεμιστές”. Ο παίκτης προσπαθεί να μετρήσει τις δυνάμεις του στην ελεύθερη αγορά αλλά άπαντες οι ιθύνοντες των πρωταθλητών επιθυμούν την επιστροφή του στην ομάδα, προκειμένου να καλύψει την τελευταία θέση του ρόστερ.

Προεξάρχων στην επιθυμία αυτή είναι ο προπονητής του Γκόλντεν Στέιτ, Στιβ Κερ, ο οποίος μίλησε για το θέμα αυτό στο mercurynews.com, τονίζοντας ότι θα ήθελε πολύ τον ΜακΓκί στην ομάδα του. Ακόμη, ανέφερε ότι η ίδια επιθυμία ισχύει για ολόκληρο τον οργανισμό των Γουόριορς, από τους πάικτες μέχρι τη διοίκηση.

Την περσινή σεζόν, ο ΜακΓκί είχε 6.1 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 0.9 τάπες ανά αγώνα σε μόλις 9.6 λεπτά συμμετοχής, έχοντας αρκετά πλούσια προσφορά σε συνάρτηση με τον χρόνο που αγωνιζόταν. Ο τρόπος με τον οποίο έκοβε προς το καλάθι μετά το πικ-εν-ρολ αλλά και η ικανότητα να υποδέχεται σωστά τις λόμπες κοντά στο καλάθι τον κατέστησαν ως έναν χρήσιμο παίκτη από τον πάγκο, με το δέλεαρ της ανανέωσης του συμβολαίου με την κορυφαία ομάδα του πλανήτη να είναι ισχυρό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…