Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Περιμένει για Λόουρι αλλά “κοιτά” κι αλλού…

Περιμένει για Λόουρι αλλά “κοιτά” κι αλλού…

Oπως είχαμε αναφέρει, η περίπτωση του Ρόμπερτ Λόουρι είναι στο μυαλό και στον ΠΑΟΚ τον θεωρούν πολύ καλή περίπτωση για την ενίσχυση στην περιφέρεια. Το θέμα του, βέβαια, όπως εκτιμούν στον “Δικέφαλο” δεν είναι απλό. Εκτός του -υψηλού- κασέ του, υπάρχει και το ζήτημα του ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες που δυσκολεύει την κατάσταση. Στον ΠΑΟΚ, μάλιστα, φαίνεται να είναι ενήμεροι ότι ενδεχομένως να έρθει μια μεγάλη πρόταση για τον Λόουρι και αυτό να οδηγήσει στο -αρνητικό-… τέλος της υπόθεσης του.

Γι’ αυτό στον “Δικέφαλο” παράλληλα “κοιτούν” κι άλλες λύσεις (για την περιφέρεια) δεδομένου πως υπάρχουν δυσκολίες στο θέμα του 29χρονου καλαθοσφαιριστή. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως αυτές δεν μπορούν να ξεπεραστούν το επόμενο διάστημα… Απλώς στην παρούσα φάση οι “ασπρόμαυροι” είναι αναγκασμένοι να περιμένουν (τις όποιες εξελίξεις) και να κάνουν υπομονή στο θέμα του Αμερικανού, για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη το τεχνικό τιμ της ομάδας και έχει συνεργαστεί μαζί του σε Κηφισιά και Αστάνα, κάτι που αποτελεί “όπλο” για τον ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά την πιθανότητα συνεργασίας με τον Λόουρι. Του οποίου το όνομα από… νωρίς είχε σημειωθεί στο μπλοκάκι και είχαμε αποκαλύψει την περίπτωσή του τον Μάιο.

Αναφορικά με άλλα θέματα ξένων παικτών, πιο εφικτή είναι η περίπτωση του Ουσμάν Κρουμπάλι. Τα δεδομένα είναι καλύτερα σε σχέση με αυτά του Λόουρι, αλλά θα πρέπει να γίνουν κάποια… βήματα προόδου για να είναι σε θέση ο ΠΑΟΚ να τον ανακοινώσει. Οσο για τον Βασίλη Μουράτο; Στον “Δικέφαλο” θεωρούν πως όταν… αποφασίσει η ομάδα να “τρέξει” το θέμα του, δεν θα είναι δύσκολο να το “τελειώσει” με την απόκτηση του νεαρού. Ο Μουράτος ήταν ιδιαίτερα καλός στο ματς της Εθνικής Νέων Ανδρών απέναντι στην Λιθουανία πετυχαίνοντας 14 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Επαφές με Μορέιρα

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της τον 29χρονο σέντερ και ξεκίνησε ήδη τις διαπραγματε…