Κεντρική Basket League Άρης Αφιξη Γιαννάκη και συντονισμός στα μεταγραφικά…

Αφιξη Γιαννάκη και συντονισμός στα μεταγραφικά…

giannakis 1

giannakis 1Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται την Παρασκευή ο Παναγιώτης Γιαννάκης, σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς ΚΑΕ. Ο “Δράκος” το τελευταίο διάστημα έχει κάνει επαφές όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό, αλλά με την παρουσία του στην πόλη αναμένεται να υπάρχει ένας καλύτερος συντονισμός όσον αφορά τα μεταγραφικά (σε ό,τι αφορά τους Ελληνες “ακούγονται” οι περιπτώσεις των Κασελάκη και Κατσίβελη για τους οποίους ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ, με τους δύο παίκτες να “κοιτούν” την προοπτική του εξωτερικού).

Θα “τρέξει” το θέμα των συνεργατών που θα έχει στον Άρη ενώ φυσικά υπάρχει και αυτό του ρόστερ της ομάδας (θα γίνουν συζητήσεις με παίκτες και εκπροσώπους αυτών). Γενικά αναμένονται κάποιες επαφές πιο προχωρημένες σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα για διάφορα θέματα των “κιτρίνων”. Φυσικά πάντα είναι σε πρώτο πλάνο το ζήτημα των διακανονισμών (για τις οφειλές σε παίκτες), με την πλευρά Λάσκαρη να έχει ενημερώσει τον Γιαννάκη πως το επόμενο διάστημα θα υπάρχει ροή χρημάτων στην ΚΑΕ.

Στο μεταξύ οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης καλούνται να στηρίξουν με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, στην μεγάλη φετινή προσπάθεια που γίνεται με τον “Δράκο” στον πάγκο. Ο Άρης έχει ανάγκη άμεσα από ρευστό και ο κόσμος που πάντα αποτελεί το μεγάλο “όπλο” των “κιτρίνων”, μπορεί να δώσει σημαντική “ανάσα” όσον αφορά την λειτουργία της ομάδας. Και στoν Άρη περιμένουν την βοήθεια του…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…