Κεντρική Basket League Άρης Τα δεδομένα για Τσαϊρέλη…

Τα δεδομένα για Τσαϊρέλη…

tsairelis

atsaireΤο κύριο θέμα στον Άρη είναι το οικονομικό και σε πρώτη φάση το μυαλό είναι στην εξόφληση των παικτών που έπαιξαν φέτος στην ομάδα. Ακολούθως θα “τρέξουν” κάποια ζητήματα καλαθοσφαιριστών τα οποία είναι ανοιχτά, όπως για παράδειγμα του Μιχάλη Τσαϊρέλη. Ο Ελληνας φόργουορντ δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στον Άρη και ας δούμε κάποια δεδομένα στην υπόθεσή του…

Πέρυσι ο “Τσάι” ανακοινώθηκε για δύο χρόνια από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι “κίτρινοι” μέσα στον μήνα θα πρέπει να ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του καθώς διαφορετικά ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος. Μένει να φανεί τι θα γίνει, αν ο Άρης θα “κρατήσει” τον παίκτη ή αν ενδεχομένως προτείνει κάποια μείωση (και τι θα αποφασίσει ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής σε μια τέτοια περίπτωση) στα χρήματα σχετικά με την νέα αγωνιστική χρονιά. Αυτό το τελευταίο το λέμε καθώς το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν προβλέπει μεγαλύτερες αποδοχές σε σχέση με αυτό της φετινής (2016-17).

Ακόμη κάποια επίσημη ενημέρωση δεν έχει το στρατόπεδο του Τσαϊρέλη, αλλά κάτι τέτοιο είναι λογικό αφού “καίει” το ζήτημα της αποπληρωμής των παικτών (μέσα στους καλαθοσφαιριστές που έχουν λαμβάνειν χρήματα, είναι και ο “Τσάι”). Από την στιγμή που τελείωσει αυτό το θέμα, όπως δεσμεύτηκε ο Νίκος Λάσκαρης στους παίκτες, όλα τα ζητήματα θα πάρουν τον… δρόμο τους με σκοπό ο Άρης να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο εν όψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και σήμερα το βράδυ το ματς Βοσνία-Ελλάδα!

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, επίσης, θέλει να παραμείνει -και- ο Βασίλης Σίμτσακ αλλά όπως δήλωσε την εκπομπή του “Αll About Aris” στον Libero 107,4… “έχω αυτογνωσία και ξέρω πως βρίσκομαι σε μια ηλικία που κάποιος μπορεί να πει πως δεν μπορώ να προσφέρω περισσότερο“. Και μιας και αναφερθήκαμε σε Ελληνες παίκτες και το προηγούμενο διάστημα είχαμε γράψει μεταξύ άλλων για την περίπτωση του Γιάννη Αθηναίου, από την πιάτσα των μάνατζερ “κυκλοφόρησε” και ένα σενάριο (ίσως να είναι και “τραβηγμένο”) για παίκτη του Παναθηναϊκού πλην του Ολυμπιακού (τυπικά ο Αθηναίου ακόμη ανήκει στους “ερυθρόλευκους”) και αυτό αφορά τον Λευτέρη Μποχωρίδη για τον οποίο “ακούστηκε” ότι αν δεν συνεχίσει στους “πράσινους” (με τους οποίους έχει συμβόλαιο) λόγω… χρόνου συμμετοχής, είναι υπαρκτή η περίπτωσή του για τον Άρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…