Κεντρική NBA Παροξυσμός για τα εισιτήρια των Σίξερς!
NBA

Παροξυσμός για τα εισιτήρια των Σίξερς!

wells fargo center

wells fargo center

 

Οι Φιλαδέλφια 76ερς έχουν εθιστεί στη διαδικασία του tanking τα τελευταία χρόνια, προσπαθώντας να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο ταλέντο μέσω των Ντραφτ, ώστε να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια. Ο πρώην γενικός διευθυντής της ομάδας, Σαμ Χίνκι επικρίθηκε πάρα πολύ για τις τακτικές του αλλά πλέον, το όνειρό του δείχνει να παίρνει σάρκα και οστά, με τον κόσμο της ομάδας να φαίνεται τρομερά “διψασμένος”.

Συγκεκριμένα, οι Σίξερς είναι η ομάδα που έχει πουλήσει τα περισσότερα εισιτήρια αγώνων της επόμενης σεζόν, τα οποία κυμαίνονται στα 14.000, σύμφωνα με τον Κιθ Πόμπι! Οι προβλέψεις λένε ότι το Wells Fargo Center θα είναι sold-out σε κάθε ένα από τα 41 εντός έδρας παιχνίδια της Φιλαδέλφια ενώ θα υπάρξει και μια μακρά λίστα αναμονής, ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα όλων των φιλάθλων!

Ο ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας φαντάζει απόλυτα δικαιολογημένος, με τους Σίξερς να διαθέτουν στο ρόστερ τους μια απίθανη τριάδα. Ο Τζοέλ Εμπίιντ μπορεί να αφήσει εποχή στο NBA, όντας ένας από τους πιο πολυλειτουργικούς σέντερ που έχουμε δει ποτέ. Ο Μπεν Σίμονς μπορεί να κάνει θραύση στη θέση του πλέι-μέικερ, όντας τρομερά αθλητικός και βλέποντας το γήπεδο με πρωτοφανή τρόπο. Τέλος, το τρίτο κομμάτι του παζλ θα είναι ο Μαρκέλ Φουλτζ, τον οποίο θα αποκτήσουν μέσω του νο.1 του φετινού Ντραφτ. Αν προσθέσει κανείς και τον Ντάριο Σάριτς, τότε γίνεται κατανοητό ότι το “μείγμα” αυτό παραείναι “εκρηκτικό” για να το αγνοήσει κανείς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …