Κεντρική NBA “Οι Γουόριορς θα πάρουν 4 πρωταθλήματα την επόμενη 5ετία”
NBA

“Οι Γουόριορς θα πάρουν 4 πρωταθλήματα την επόμενη 5ετία”

mychal thompson

mychal thompson

Ο Μάικαλ Τόμπσον αγωνίστηκε επί 14 χρόνια στα παρκέ του NBA, με τη θητεία του στους Λος Άντζελες Λέικερς του “Showtime” της δεκαετίας του ’80 να αποτελεί το highlight της καριέρας του. Ο 62χρονος, όμως, τυγχάνει να είναι και ο πατέρας του Κλέι Τόμπσον, ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος των πρωταθλητών, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, μιλώντας με πάρα πολύ εγκωμιαστικά λόγια για τους “πολεμιστές” στον ραδιοφωνικό σταθμό “The Game 95.7”.

“Προβλέπω ότι, στα επόμενα 5 χρόνια θα πάρουν 4 τίτλους“, τόνισε ο παλαίμαχος άσος, στάζοντας “μέλι” για την ομάδα που αγωνίζεται ο γιος του: “Είναι τόσο νεαροί, τόσο καλοί, τόσο καλά προπονημένοι και με τόσο καλή διοίκηση. Αν παραμείνουν ταπεινοί, πεινασμένοι και υγιείς, θα κερδίσουν άλλα 4“.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόμπσον έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι οι Γουόριορς θα νικούσαν οποιαδήποτε ομάδα στην ιστορία του NBA, λόγω του τρόπου που σουτάρουν αλλά και των επιδόσεών τους στον αμυντικό τομέα. Η δήλωση αυτή ήρθε σε πείσμα της άποψης των περισσότερων εκ των παλιών αστέρων του NBA, οι οποίοι ισχυρίζονται μονίμως ότι η δική τους ομάδα θα μπορούσε να υποτάξει τους “πολεμιστές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…