Κεντρική NBA Αρνούνται ότι απέρριψαν την πρόταση του Τραμπ οι Γουόριορς
NBA

Αρνούνται ότι απέρριψαν την πρόταση του Τραμπ οι Γουόριορς

steph curry kevin durant

steph curry kevin durant

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κατέκτησαν το πρωτάθλημα του NBA τη φετινή σεζόν και ως είθισται θα λάβουν πρόσκληση ώστε να παρευρεθούν στον Λευκό Οίκο, κάτι που συμβαίνει με τους πρωταθλητές και των 4 μεγάλων αθλημάτων στις ΗΠΑ. Τη χθεσινή μέρα ξέσπασε μια σωρεία από φήμες, σύμφωνα με τις οποίες οι ιθύνοντες των “πολεμιστών” απέρριψαν την πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ, θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεσή τους ως προς τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα σήμερα, όμως, η απόφαση αυτή δεν έχει ληφθεί ακόμα.

“Η σημερινή μέρα αφορά τον εορτασμό του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε λάβει ακόμα πρόσκληση για τον Λευκό Οίκο αλλά θα πάρουμε τις αποφάσεις αυτές όταν και αν χρειαστεί“, τονίζει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, όπως αναφέρει το CBS. Ακόμη, ο συνιδιοκτήτης της ομάδας, Τζο Λέικομπ μίλησε στην εκπομπή του ESPN “First Take” πάνω σε αυτό το θέμα: “Ειλικρινά, αυτό είναι κάτι για το οποίο θα ανησυχήσουμε όταν θα έρθει η ώρα. Αυτή η ώρα αργεί ακόμα”.

Οι φήμες που δημιουργήθηκαν χθες περί απόρριψης της πρόσκλησης στον Λευκό Οίκο οφείλονται εν πολλοίς στις απόψεις που έχουν εκφράσει τα μέλη της ομάδας σε ό,τι αφορά τον Τραμπ. Τόσο ο προπονητής, Στιβ Κερ, όσο και ο σούπερ-σταρ, Στεφ Κάρι έχουν ασκήσει δριμεία κριτική στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αν οι Γουόριορς αποφασίσουν τελικά να απέχουν από τη συνάντηση αυτή, θα έχουν ακολουθήσει το παράδειγμα των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, οι οποίοι κατέκτησαν το Super Bowl φέτος αλλά ορισμένοι παίκτες τους δεν παρευρέθηκαν στο σπίτι του Προέδρου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…