Κεντρική Β' Εθνική Β’ Εθνική (Βορράς): “Πανικός” στην Καρδίτσα!

Β’ Εθνική (Βορράς): “Πανικός” στην Καρδίτσα!

karditsa1

karditsa1

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν, η Καρδίτσα χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη προκειμένου να “σφραγίσει” τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να κατακτήσει την άνοδο στην Α2.

Οι παίκτες του Κώστα Ρουμελιώτη ωστόσο έχουν δύσκολο έργο σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις, μιας και αύριο αντιμετωπίζουν την Καστοριά για την 29η “στροφή” της Β΄ Εθνικής, ενώ την τελευταία αγωνιστική καλούνται να κοντραριστούν εκτός έδρας με τη Γέφυρα. Όπως και να έχει, η θέληση και η “ψυχή” των “μπλε” είναι ίσως το “Α” και το “Ω” στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.

Με έναν βαθμό διαφορά, ο Ερμής Αγιάς καραδοκεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η παρέα του Νέστορα Κόμματου όλα δείχνουν πως θα έχει εύκολο απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο, παρόλο που το συγκεκριμένο ματς κρύβει “παγίδες” για τους φιλοξενούμενους.

Την 4η θέση κινδυνεύει να χάσει μέσα από τα χέρια του το Αγρίνιο που τίθεται αντιμέτωπο με τον Ερμή Λαγκαδά, ενώ σε ήττα της ομάδας του Χρήστου Μυριούνη ποντάρει το Στρατώνι, το οποίο θα κάνει τα πάντα ούτως ώστε να επικρατήσει της ΧΑΝΘ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …