Κεντρική Basket League Καρδίτσα Ιαπωνική Δίπλαρος και Μπιουκάναν έγραψαν ιστορία με ασίστ και κλεψίματα

Δίπλαρος και Μπιουκάναν έγραψαν ιστορία με ασίστ και κλεψίματα

karditsa jpg

Ρεκόρ για τους Δίπλαρο και Μπιουκάναν.

Η Καρδίτσα επέστρεψε στις νίκες με την επικράτηση της επί του Απόλλωνα Carna που συνοδεύτηκε από δύο ιστορικές – για τα δεδομένα της διετίας της στη Stoiximan Basket League- επιδόσεις σε ασίστ και κλεψίματα.

Πιο συγκεκριμένα…

*Ο Νίκος Δίπλαρος μοίρασε 12 ασίστ σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση των Θεσσαλών στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση ήταν εκείνη των 10 ασίστ στις οποίες έφτασαν στη διάρκεια της φετινής σεζόν, δύο φορές ο Μάρεκ Κλάσεν (εκτός με τον Απόλλωνα Carna και εντός με το Λαύριο Megabolt) και μία ο Ρέι ΜακΚάλουμ (εκτός έδρας με το Λαύριο Megabolt).

Ο Δίπλαρος μάλιστα έγινε ο 1ος παίκτης της Καρδίτσας Ιαπωνική που είχε διψήφιο συντελεστή ασίστ/λαθών, μετρώντας πέραν των 12 ασίστ του και δύο λάθη.

Με τις 12 ασίστ του Δίπλαρου και τον Σακ Μπιουκάναν να έχει άλλες επτά, καταγράφηκαν συνολικά 28 ασίστ στη στατιστική της Καρδίτσας Ιαπωνική. Έτσι ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση των 46 αγώνων της στη Stoiximan Basket League αφού τόσες είχε και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα.

*Ο Μπιουκάναν από την πλευρά του σημείωσε την κορυφαία επίδοση κλεψιμάτων στη διετή διαδρομή της θεσσαλικής ομάδας στη Stoiximan Basket League κάνοντας πέντε. Πριν το χθεσινό παιχνίδι, το σχετικό ρεκόρ μοιράζονταν με τέσσερα κλεψίματα οι Τζέιμς Μπέιτμον, Λαμάρ Πίτερς από την περσινή και οι Γιώργος Καμπερίδης (δύο φορές), Τζόρνταν Σάιμπερτ από τη φετινή σεζόν.

*Ο Αμερικανός γκαρντ εξάλλου, με τους 10 πόντους του έμεινε μόνος στην 1η θέση της λίστας των σκόρερ της Καρδίτσας Ιαπωνική στην κατηγορία. Έφτασε τους 269 και ξεπέρασε τον μεγάλο άτυχο της ομάδας, Ρομέλο Ουάιτ που σταμάτησε στους 259.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
  • vlado jankovic karditsa apollon patras

    Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

    «Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
  • karditsa lavrio 1

    Λαύριο – Καρδίτσα 88-95

    Διπλό παραμονής για την Καρδίτσα Η Καρδίτσα πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στο Λαύριο, καθώ…
Περισσότερα σε Καρδίτσα Ιαπωνική

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…