Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 “Κάθε φορά είναι σαν να βλέπω πρώτη φορά το τρόπαιο”

“Κάθε φορά είναι σαν να βλέπω πρώτη φορά το τρόπαιο”

mantzaris 1

mantzaris 1Κωνσταντινούπολη, αποστολή
psarakis
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης με δηλώσεις του από την Κωνσταντινούπολη ανέφερε πως όταν βλέπει το τρόπαιο της Ευρωλίγκα είναι πάντα σαν να είναι η πρώτη, ενώ πρόσθεσε πως νιώθει ευλογημένος που βρίσκεται στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ στην “NOVA”:

Αρχικά μίλησε για την φωτογραφία με το τρόπαιο: “Μακάρι να είμαστε εδώ την Κυριακή να βγάλουμε κι άλλη φωτογραφία με το τρόπαιο. Το ξέρω, αλλά κάθε φορά είναι σαν να το βλέπω πρώτη φορά. Είναι μια πρόκληση για εμάς. Ήρθαμε εδώ να προσπαθήσουμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να περάσουμε στον τελικό. Είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα. Άλλοι άνθρωποι που έχουν πετύχει πολλά στο μπάσκετ δεν έχουν φτάσει εδώ. Κάθε φορά πρέπει να το απολαμβάνουμε, γιατί δεν ξέρουμε πότε θα ξαναέρθει”.

Κλείνοντας πρόσθεσε: “Πιστεύω ότι το παρελθόν παίζει ένα ρόλο, αλλά όχι σημαντικό. Είναι ματς ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε. Σε 40′ μπορεί ο καθένας να νικήσει τον άλλον. Αν είσαι σε καλή βραδιά μπορείς να νικήσεις τους πάντες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…