Κεντρική NBA Γκριν: “Δεν μοιάζω σε τίποτα με τον Μπάρκλεϊ!”
NBA

Γκριν: “Δεν μοιάζω σε τίποτα με τον Μπάρκλεϊ!”

draymond green charles barkley

draymond-green-charles-barkley

Οι συγκρίσεις ανάμεσα στον Ντρέιμοντ Γκριν και τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ δίνουν και παίρνουν, με πολύ κόσμο να υποστηρίζει ότι ο σταρ των Γουόριορς είναι ένας μοντέρνος “Sir Charles“. Η μαχητικότητα, ο δυναμισμός και η ικανότητα στο ριμπάουντ είναι οι κυριότερες ομοιότητες που παρατηρούνται ανάμεσά τους αλλά ο Γκριν έσπευσε να εκφράσει τη διαφωνία του με αυτό το επιχείρημα.

Με τίποτα!“, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκριν, σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν νιώθει ως ο σύγχρονος Μπάρκλεϊ. Μάλιστα, έδωσε και πλήρη επιχειρηματολογία, αναφέροντας: “Ο Μπάρκλεϊ είχε πει ότι δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά. Έτσι λοιπόν, δεν ήταν ούτε το δικό μου”. Ακόμη, μίλησε και για το trash-talking, σήμα-κατατεθέν και των δύο παικτών: “Μεγάλωσα στο Μίσιγκαν. Αυτή ήταν η ανατροφή μου. Πρέπει να κάνει trash-talk στο μπάσκετ. Δεν χρειαζόμουν τον Μπάρκλεϊ για να με εμπνεύσει”.

Ακόμη, ο Γκριν παραδέχθηκε ότι έχει δανειστεί κάποια στοιχεία από το παιχνίδι του Μπάρκλεϊ αλλά ότι δεν τον ενέπνευσε σαν παίκτη: “Δεν ήμουν φαν του, με όλο τον σεβασμό. Ήταν εξαιρετικός παίκτης. Μεγαλώνοντας, παρακολουθούσα το παιχνίδι του και προσπάθησα να ενσωματώσω κάποια πράγματα και στο δικό μου. Αλλά όχι, δεν με ενέπνευσε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…