Κεντρική NBA Βαριά η καμπάνα για τον Γκριν

Βαριά η καμπάνα για τον Γκριν

Ντρέιμοντ Γκριν

Ποινή πέντε αγωνιστικών για τον Ντρέιμοντ Γκριν.

Βαριά η καμπάνα για τον Ντρέιμοντ Γκριν έπειτα από τα επεισόδια στον αγώνα με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, τιμωρήθηκε με πέντε αγώνες για το κεφαλοκλείδωμα που έκανε στον σέντερ της Μινεσότα, Ρούντι Γκομπέρ.

Όσο γι’ αυτούς που ξεκίνησαν τον καυγά, δηλαδή τους Κλέι Τόμπσον, Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς και Ρούντι Γκομπέρ θα πληρώσουν πρόστιμο 25.000 δολαρίων.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι Τόμπσον και ΜακΝτάνιελς δέχτηκαν τεχνική ποινή και αποβλήθηκαν, ενώ ο Γκριν τιμωρήθηκε με Flagrant Foul 2ου βαθμού και αποβλήθηκε. Το ιστορικό της κλωτσοπατινάδας: Όλα ξεκίνησαν ξεκίνησαν στο πρώτο δωδεκάλεπτο της νίκης με 104-101 των Τίμπεργουλβς επί των Γουόριορς, τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/11), στο Chase Center, με πρωταγωνιστές τον Τόμπσον και τον ΜακΝτάνιελς.

Ο Γκριν θα αρχίσει να εκτίει την ποινή των πέντε αγωνιστικών από απόψε, όταν οι Ουόριορς θα φιλοξενήσουν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (17/11, 05:00). Από το ματς θα απουσιάσει και ο Στεφ Κάρι, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, χωρίς όμως να έχει πάθει μεγάλη ζημιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μέχρι το 2026 στην Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

Στην Παρτιζάν μέχρι το 2026 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Κάτοικος» Βελιγραδίου γι’ άλλα δ…