Κεντρική NBA Το trash-talking του Γκριν που “διέλυσε” τον Χάρκλες!
NBA

Το trash-talking του Γκριν που “διέλυσε” τον Χάρκλες!

draymond green moe harkless

draymond-green-moe-harkless

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι ένας από τους πιο “πολυλογάδες” τύπους στο NBA, έχοντας αναγάγει την τέχνη του trash-talk σε ανώτερη επιστήμη! Στη σειρά εναντίον των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ένας από τους κυριότερους αντιπάλους του ήταν ο Μο Χάρκλες, με τους δύο παίκτες να μαρκάρουν συχνά ο ένας τον άλλο και να επιδίδονται σε αρκετές “μονομαχίες”. Ο Γκριν αποφάσισε να καταρρακώσει και να συνθλίψει τον προσωπικό του αντίπαλο, όχι μόνο βάσει της αγωνιστικής ανωτερότητάς του αλλά και με τη δύναμη του λόγου!

Ο Γκριν χρησιμοποίησε ένα πρόσφατο περιστατικό ώστε να “πικάρει” τον Χάρκλες. Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Πόρτλαντ σούταρε με ποσοστό 35.1% από τη γραμμή του τριπόντου ενώ απέμενε ένα παιχνίδι για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Ένας όρος στο συμβόλαιό του προέβλεπε ότι, σε περίπτωση που τελείωνε τη σεζόν με ποσοστό άνω του 35%, θα λάμβανε 500.000 δολάρια ως μπόνους! Οπότε τι έκανε ο Χάρκλες; Αποφάσισε να μην σουτάρει ούτε μία φορά από τα 7.25 στο τελευταίο παιχνίδι, ώστε να εξασφαλίσει τα χρήματα! Ο Γκριν δεν θα μπορούσε να το αφήσει αυτό να περάσει έτσι…

Κατά τη διάρκεια του 3ου ματς, ο Γκριν άφησε ολομόναχο τον Χάρκλες στη γραμμή του τριπόντου και του φώναξε: “Σιγά μην σουτάρεις! Ακόμα κυνηγάς εκείνα τα τιποτένια φράγκα“. Μάλλον η τακτική αυτή δούλεψε, αφού ο Χάρκλες είχε μόλις 0/4 σουτ σε εκείνο το ματς, όλα κάτω από το καλάθι, με τον Γκριν να είναι ο κύριος αμυντικός στα 3 από αυτά! Μάλιστα, ο σταρ των Γουόριορς δεν περιορίστηκε εκεί. Ειδικότερα, σε μια άλλη φάση, όπου ο Χάρκλες βρισκόταν και πάλι στη γραμμή του τριπόντου, ο Γκριν του είπε: “Άμα το βάλεις, ίσως σκεφτώ να σε μαρκάρω στο επόμενο!”, ενώ του έδωσε και μια εντυπωσιακή τάπα, φωνάζοντάς του: “Get that weak s… outta here!“, συντρίβοντας την αυτοπεποίθησή του!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…