Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ O Tσόχλας, ο Κόνιαρης και η… ξεκούραση

O Tσόχλας, ο Κόνιαρης και η… ξεκούραση

koniaris antonis

koniaris antonis Ο Απόλλων Τσόχλας δεν έπαιξε πολύ απέναντι στο Λαύριο, αγωνίστηκε για επτά λεπτά και σε αυτό έπαιξε ρόλο το ότι την Πέμπτη παρουσίασε έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Τις επόμενες μέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του που δεν είναι ανησυχητική και σίγουρα “βολεύει” το γεγονός πως οι αγώνες με τον Άρη θα αρχίσουν στις 29 του μήνα.

Από εκεί και πέρα σχετικά με το θέμα που προέκυψε την Παρασκευή με τον Αντώνη Κόνιαρη για τον οποίο ο Τζόναθαν Γκιβονί έγραψε πως είναι έτοιμος να δηλώσει συμμετοχή στο NBA draft του 2017, στον ΠΑΟΚ δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση γι’ αυτό από τον ίδιο τον παίκτη ή τον ατζέντη του δίχως φυσικά να σημαίνει κάτι τέτοιο πως ο Κόνιαρης δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο NBA draft του 2017.

Θα καταφέρουν οι Μπακς να κάνουν το 3-1 στις νίκες απέναντι στους Ράπτορς; Το συγκεκριμένο ματς αλλά και τα παιχνίδια Χοκς-Γουίζαρντς, Γκρίζλις-Σπερς, Μπλέιζερς-Γουόριορς, η 2winbet.gr θα τα προσφέρει στους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Είναι σε φάση αναμονής στον “Δικέφαλο” για το συγκεκριμένο ζήτημα ενώ κατά τα άλλα την Κυριακή υπάρχει ρεπό για τους παίκτες της ομάδας (έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα για ξεκούραση). Το απόγευμα της Δευτέρας θα επιστρέψουν πάλι στις προπονήσεις για να αρχίσει η προετοιμασία για τα ματς με τον Άρη.

Μέρα επετείου σήμερα (22/4) για τον ΠΑΟΚ και το ebasket.gr δεν θα μπορούσε να την ξεχάσει… Πέρασαν 25 χρόνια από το τελευταίο πρωτάθλημα. Πατήστε εδώ και θυμηθείτε

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …