Κεντρική NBA “Λάβρος” κατά της διαιτησίας ο κόουτς του Μέμφις (vid)
NBA

“Λάβρος” κατά της διαιτησίας ο κόουτς του Μέμφις (vid)

david fizdale memphis

david-fizdale-memphis

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς κατόρθωσαν να κάνουν το 2-0 στη σειρά εναντίον των Μέμφις Γκρίζλις, με τα “σπιρούνια” να εκτελούν 32 ελεύθερες βολές, έναντι μόλις 15 των “αρκούδων”, με τον Κουάι Λέοναρντ να σουτάρει 19! Μάλιστα, η έλλειψη σφυριγμάτων υπέρ των Γκρίζλις γίνεται ακόμη πιο ύποπτη, με δεδομένο ότι έχουν εκτελέσει συνολικά μόλις 32 βολές στα 2 παιχνίδια, έχοντας σουτάρει 81 φορές μέσα από τη ρακέτα ενώ οι Σπερς έχουν σουτάρει 57 βολές με μόλις 53 σουτ στο ζωγραφιστό! Στη συνέντευξη τύπου μετά το χθεσινό ματς, ο κόουτς του Μέμφις, Ντέιβιντ Φίζντειλ ήταν έξαλλος, εξαπολύοντας πρωτοφανή επίθεση στους “άρχοντες” του αγώνα.

 

Επικαλούμενος στατιστικά στοιχεία και αριθμούς, ο Φίζντειλ προσπάθησε να εξηγήσει το γεγονός ότι η ομάδα του αδικήθηκε κατάφωρα στον αγώνα αυτό: “Είναι ατυχές το γεγονός ότι διαθέτουμε έναν παίκτη όπως ο Μάικ Κόνλεϊ, που δεν έχει δεχθεί ποτέ τεχνική ποινή στην καριέρα του, να μην λαμβάνει τον σεβασμό που του αξίζει από τους διαιτητές. Η διαιτησία ήταν πολύ κακή. Ο Ζακ Ράντολφ, ένας από τους πιο σκληροτράχηλους παίκτες στο NBA, δεν εκτέλεσε καμία βολή ενώ ο Κουάι Λέοναρντ είχε 19″.

“Στο πρώτο ημίχρονο σουτάραμε 19 φορές εντός της ρακέτας και είχαμε μόνο 6 ελεύθερες βολές. Αυτοί σούταραν 11 φορές στο ζωγραφιστό και εκτέλεσαν 23 βολές. Δεν είμαι αριθμολάγνος αλλά τα νούμερα δεν βγαίνουν. Συνολικά σουτάραμε 35 φορές μέσα από τη ρακέτα και εκτελέσαμε 15 βολές ενώ αυτοί είχαν 18 σουτ κάτω από καλάθι και πήραν 32 βολές, με τον Κουάι να εκτελεί πιο πολλές βολές, σε σχέση με όλους τους παίκτες μας μαζί. Εξηγήστε μου πώς γίνεται αυτό. Δεν μας δίνουν τον σεβασμό που μας αναλογεί. Δεν πρόκειται να τους αφήσω να μας φέρονται έτσι. Ξέρω ότι ο Πόποβιτς έχει ένα κύρος, σε σχέση με εμένα που είμαι πρωτάρης αλλά αυτό που συνέβη ήταν απαράδεκτο και μη επαγγελματικό. Δεν μας έδωσαν καν την ευκαιρία να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πάρτε αυτά ως δεδομένα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…