Κεντρική Β' Εθνική Καβάλα: «Ο τρίτος διαιτητής καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα»

Καβάλα: «Ο τρίτος διαιτητής καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα»

kavala jpg

Παράπονα από τη διαιτησία στην αναμέτρηση με την Αρετσού Καλαμαριάς είχε η Καβάλα

Η Καβάλα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αρετσού Καλαμαριάς στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των playout. Η Καβάλα είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του τρίτου διαιτητή του κ. Τούση. Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση της η ομάδα σημειώνει ότι τα εχθρικά του σφυρίγματα τους γεμίζουν απογοήτευση και οργή και σημειώνουν ότι οι αποφάσεις του καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Σε ενα κρίσιμο παιχνίδι των play out με αντίπαλο την ΑΡΕΤΣΟΥ απο το οποίο κρίνεται για την ομάδα μας η προσπάθεια της χρονιάς,έρχεται ο τρίτος διαιτητής κ.ΤΟΥΣΗΣ,να μας γεμίσει με απογοήτευση και οργή με τα συνεχή εχθρικά σφυριγματα του..Αποτέλεσμα να εξοργίσει κοινό παίκτες-παράγοντες και να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.Δεν μπορούμε να καταλαβουμε βεβαια γιατί οι δύο πρώτοι Διαιτητές(που ήταν σωστοί)Γερακίνης-Μαραμής, επέτρεψαν να ‘πάρει’ όλα τα σφυρίγματα ο κ.Τούσης και τους ανάγκασε να τον διορθώσουν μόνο μία φορά όταν σφύριξε φάουλ εις βάρος μας όταν καθαρά ειχε λήξει ο χρόνος επίθεσης της αντιπάλου ομάδος.

Ως ομάδα πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με την διαιτησία,αλλά αναγκαζόμαστε να δηλώσουμε/ οτι επιθυμούμε την προσοχή των αρμοδίων στο επαναληπτικό παιχνίδι ,με Διαιτητές που θα ανταποκριθούν στην σπουδαιότητα του παιχνιδιού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …