Κεντρική NBA Ιδού ο λόγος που μισούν τον Κάρι, σύμφωνα με τον Γκριν!
NBA

Ιδού ο λόγος που μισούν τον Κάρι, σύμφωνα με τον Γκριν!

curry green warriors suns

curry-green-warriors-suns

Κατά πολλούς, ο Στεφ Κάρι είναι το golden boy του σύγχρονου NBA, ο παίκτης που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έφθασε στην κορυφή. Όπως συμβαίνει με κάθε σούπερ-σταρ, μια μεγάλη μερίδα του κόσμου μισεί τον σταρ των Γουόριορς, καθώς ο κόσμος πάντοτε αναζητά κάποιον που να λατρεύει να απεχθάνεται. Όσον αφορά τον Κάρι, όμως, το επίπεδο του hating ξεφεύγει, με πολλούς φανς να αμφισβητούν πολύ έντονα την αγωνιστική του αξία, κάτι που συνέβαινε και με τον Λεμπρόν μέχρι το 2011. Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και ο συμπαίκτης του Κάρι, Ντρέιμοντ Γκριν φρόντισε να δώσει τη δική του εξήγηση.

Σε συνέντευξή του στο podcast: “Warriors Sports Radio”, ο Γκριν έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι ο Κάρι έγινε πολύ καλύτερος από αυτό που προσδοκούσαν οι περισσότεροι, με αποτέλεσμα να καλλιεργηθεί ένα αίσθημα ζήλιας ανάμεσά τους. Ακόμη, μίλησε και για το ότι ο Κάρι δεν έχει τον συνηθισμένο σωματότυπο και τις τυπικές δυνατότητες ενός μέσου NBAer, κάτι που οδηγεί στην αμφισβήτησή των απεριόριστων δυνατοτήτων του.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Γκριν: “Κανονικά, ο Κάρι δεν θα έπρεπε να κάνει ό,τι κάνει. Ως αποτέλεσμα, αυτό τσατίζει τον κόσμο. Έχει εξελιχθεί πολύ περισσότερο, σε σχέση με αυτό που περίμενε ο κόσμος. Το κοινό τον βλέπει και λέει: “Πώς το έκανε αυτό; Δεν θα έπρεπε να το κάνει“. Οι φανς τον βλέπουν αυτομάτως ως το παιδί που δεν κατάγεται από τη “γειτονιά”, ότι είναι φτιαγμένος από άλλο καλούπι και ότι είναι soft. Νομίζουν ότι είναι το soft παιδί που σουτάρει συνέχεια. Και αυτός συνέχισε να γίνεται όλο και καλύτερος. Είναι απλά ζήλια. Ένα μεγάλο κομμάτι του πλανήτη είναι χτισμένο πάνω στη ζήλια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…