Κεντρική NBA Γουέστμπρουκ-Μπέβερλι: Κρατάει χρόνια αυτή η “κολώνια”! (vids)
NBA

Γουέστμπρουκ-Μπέβερλι: Κρατάει χρόνια αυτή η “κολώνια”! (vids)

russell westbrook patrick beverley

russell-westbrook-patrick-beverley

Ήταν τα πλέι-οφς του 2013, όταν ο “σκληροτράχηλος” Πάτρικ Μπέβερλι “διέλυσε” τον μηνίσκο του Ράσελ Γουέστμπρουκ στην προσπάθειά του να κλέψει την μπάλα, αναγκάζοντας τον σταρ των Θάντερ να χάσει το υπόλοιπο εκείνης της σεζόν. Έκτοτε, δεκάδες καυγάδες και περίεργα σκηνικά έχουν λάβει χώρα ανάμεσα στους δύο πόιντ-γκαρντ. Αγκωνιές, “σφαλιάρες” και έντονο trash-talking έχουν συνθέσει το σκηνικό, με την ένταση να “σπάει” τα κοντέρ, κάθε φορά που ο ένας μαρκάρει τον άλλον. Ανάμεσα στα πολλά “επεισόδια” των δύο παικτών ήρθε να προστεθεί άλλο ένα χθες, στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στο Χιούστον και την Οκλαχόμα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nFPHntPCvEY]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZBx0kJZ2eE0]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=piij1QpvM3U]

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες ξεκίνησαν να μιλούν σε πολύ έντονο ύφος, με τον Μπέβερλι να είναι εμφανώς εκνευρισμένος και τον Γουέστμπρουκ να έχει ένα βλέμμα απόλυτης περιφρόνησης! Το πραγματικό ενδιαφέρον, όμως, βρισκόταν στη συνέντευξή Τύπου.

 

Ειδικότερα, όταν ερωτήθηκε για την έντονη λογομαχία του με τον παίκτη των γηπεδούχων, ο Γουέστμπρουκ τόνισε: “Μου έλεγε ότι ανήκει στην κορυφαία αμυντική πεντάδα του NBA. Σε εκείνο το σημείο, όμως, είχα 42 πόντους. Μάλλον ονειρευόταν ή κάτι τέτοιο!”

Ο Μπέβερλι, όμως, είχε έτοιμη την απάντηση: “Μου έλεγε ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει και ότι έχει 40 πόντους. Του είπα ότι αυτό είναι καλό αλλά ότι του πήρε 34 σουτ για να τα καταφέρει!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…