Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Οργή Γιαννακόπουλου! Επιστρέφουν με πούλμαν οι “πράσινοι”

Οργή Γιαννακόπουλου! Επιστρέφουν με πούλμαν οι “πράσινοι”

nick calathes panathinaikos superfoods veseli

nick-calathes-panathinaikos-superfoods-veseli

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και στα τρία παιχνίδια της σειράς με τη Φενέρμπαχτσε για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με τους Τούρκους να “σκουπίζουν” εύκολα το “τριφύλλι” και να παίρνουν την πρόκριση για το φάιναλ φορ της Πόλης.

Το κλίμα στο “πράσινο” στρατόπεδο, όπως είναι φυσικό, δεν είναι καθόλου καλό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παίρνει την απόφαση η αποστολή του “τριφυλλιού” να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν και όχι με αεροπλάνο!

Αυτή ήταν η τιμωρία του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού στην ομάδα, για τις τραγικές εμφανίσεις της κόντρα στους Τούρκους. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή να ακυρωθούν τα αεροπορικά εισιτήρια που είχε κλείσει η “πράσινη” ΚΑΕ, κλείνοντας… πούλμαν!

Η “πράσινη” αποστολή θα διανύσει οδικώς 1.097 χιλιόμετρα, όπερ σημαίνει πως θα βρίσκεται στο πούλμαν για κάτι παραπάνω από 11 ώρες, χωρίς να υπολογίζονται οι απαραίτητες στάσεις που θα γίνουν.

Γουίζαρντς-Χοκς, Σέλτικς-Μπουλς στο ΝΒΑ, Νταρουσάφακα-Ρέαλ, Εφές-Ολυμπιακός στην Euroleague αλλά και Ρέθυμνο-Κολοσσός στην Ελλάδα… Ολα τα ματς θα δοθούν από την 2winbet.gr στους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…