Κεντρική Basket League Άρης “Exoυμε ακούσει πάρα πολλά όλοι μας…”

“Exoυμε ακούσει πάρα πολλά όλοι μας…”

aris

arisO Άρης με… αγωνιστική αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ και παίρνοντας “φόρα” από τον κόσμο του που δημιούργησε “καυτή” ατμόσφαιρα, τα κατάφερε (81-77) απέναντι στην “Ενωση” και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μιλώντας για το ματς της Μ. Πέμπτης, τόνισε:

“Κανείς δεν περίμενε στο προηγούμενο παιχνίδι εναντίον του Λαυρίου να χάσουμε και κανείς δεν περίμενε, εκτός από εμάς, να κερδίσουμε την ΑΕΚ εδώ. Ήταν κάτι τρομερό, μπήκαμε από την αρχή συγκεντρωμένοι, ακολουθήσαμε το πλάνο των προπονητών μας. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί έχουν ακούσει πάρα πολλά, όπως όλοι μας (εννοεί την κρίτικη)… Συνεχίζουν να δουλεύουν μέχρι το τέλος, άσχετα τι θα γίνει το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα είχαμε και ώθηση από τον κόσμο.

Έχουμε δείξει σε αρκετά παιχνίδια τελείως διαφορετικό πρόσωπο όταν παίζουμε στην έδρα μας και όταν παίζουμε εκτός. Το δείξαμε πάλι την τελευταία εβδομάδα. Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε τώρα μπροστά μας μέρες να ξεκουράσουμε το σώμα και το πνεύμα μας, για να συνεχίσουμε”.

Kαβαλίερς-Πέισερς, Ράπτορς-Μπακς, Σπερς-Γκρίζλις και Κλίπερς-Τζαζ. Ποιοι θα είναι οι νικητές στα τέσσερα ζευγάρια; Η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της live betting και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς για όλα τα ματς που θα γίνουν σε Ευρώπη και ΝΒΑ!

Για τον τομέα που έπαιξε ρόλο στο να “γυρίσει” ο Άρης το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ: “Το κλειδί της νίκης είναι ξεκάθαρα η άμυνα. Από ένα σημείο και μετά είπαμε πως αν συνεχίζαμε όπως ξεκινήσαμε, ίσως να χάναμε και με 15 πόντους. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στην άμυνα, μας βγήκαν και συνεχίσαμε έτσι μέχρι τέλους. Βέβαια στο τέλος, κλασικά, κάναμε τραγικά λάθη, αλλά καταφέραμε και πήραμε την νίκη”.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών. Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του Άρη!

Για τις ανάσες που θα πάρουν αυτές τις μέρες οι παίκτες του Άρη: “Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο το θέλαμε όλοι… Και για να ξεκουραστεί το σώμα μας, να καθαρίσει το μυαλό μας αλλά και να έρθει ο καινούριος παίκτης (σ.σ. Σκοτ) να μάθει τα συστήματα. Από όλες τις πλευρές και να το κοιτάξεις, είναι καλό”.

Για το ότι ο Άρης εκτός απροόπτου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: “Τρίτη έχουμε προπόνηση. Με το που επιστρέψουμε, το μυαλό μας θα είναι εκεί…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…